Begagnad kvinna söker en yngre förmåga

jag visar min mogna nakna kropp

Jag är en väl mogen kvinna som söker en yngre förmåga som kan roa mig i sängkammaren. Min kropp är just mogen, kanske lite övermogen på ytan men mellan lakanen så lovar jag att du inte ens i din vildaste fantasi skulle kunna tro att jag är så gammal som jag är.

Hur gammal jag är spelar ingen roll och du vet väl att du inte ska fråga om en kvinnas ålder! Jag söker som sagt yngre förmågor och ni över 40 är inte av intresse. Sexträffar lite då och då som sker hemma hos mig efter att vi först har träffats på någon offentlig plats.

Allt sker 100% diskret. Om vi känner för det så går vi hem till mig direkt eller så skiljs vi åt och fortsätter vårt sökande! MVH.

7 tankar på “Begagnad kvinna söker en yngre förmåga”

  1. Ung kåt kille här 21 gillar din annons och din kropp väldigt mycket och älskar äldre kvinnor, intressant eller är jag för ung? bor i östersund, har egen lägenhet självklart =) hör av dig

  2. Hej!Som sagt…Låt inte ålder lura dig!?Otämjd Stenbock med mycket hålligång.Vältränad trots 43 och Erfarenheten…?Tja!

  3. Är yngst just nu vi kan väl ha lite roligt 😉 någonting jag älskar framför allting är kvinnor som du 😉 skriv snälla vet jag ….. är med på duna alla önskningar;)

  4. Hej jag är en kille på 25+ och vart väldigt intresserad av din annos och jag skulle mer gärna träffa dig och hoppas det blir fler träffar maila mig så skickar jag bilder m.m eller om du har skype så lägg till mig där. Puss o smek på valfria ställen

Lämna en kommentar