Stora bröst eller små bröst? Är storleken verkligen viktig?

Vad föredrar du? Stora bröst, små bröst, mellanstora bröst? Alla har vi olika tycke och smak när det gäller bröststorleken och bröstformen. Det finns många olika varianter, former och storlekar. Idag är det vanligt att tjejer och kvinnor gör bröstförstoringar eller lyfter sina bröst. Men varför är det så? Är vi inte nöjda så som vi är skapta? Nej, alla är inte det, en del är fåfänga och andra har gjort en bröstoperation pga. sjukdom. Och de tjejer och kvinnor som har mycket små bröst gör ibland också en bröstförstoring.

Men hur viktigt är det med brösten? För många är det kvinnligt, andra tycker det är sexigt, en del tycker mest att stora bröst är i vägen. Det finns oändligt många olika varianter, tycke och smak. Men vad tycker killarna? Det är givetvis svårt att säga, alla tycker olika. Men om vi på www.knullkontakten.info får säga vad vi tror så är brösten inte så viktiga för killarna som det är för tjejerna och kvinnorna själva.

stora bröst

Är bröststorleken så viktig?

Vi tror inte att det är så viktigt med storlek och form på brösten för de flesta killar. När en kille blir kär i en tjej så är vi ganska säkra på att i de flesta fall så beror det inte på tjejens bröststorlek eller bröstens form. Brösten är en detalj, precis som kuken är en detalj, näsa, ögon osv. Det är oftast helheten som gör personen intressant, inte ytan. Även om det finns en del personer som ser ytan som det absolut viktigaste. Dessa personer hittar oftast varandra, vi kallar dessa personer för fåfänga och ytliga. Men trivs dom med det så är det bra.

När det kommer till sex, spelar stora bröst roll då? Nej, är svaret för de flesta, det blir inte bättre sex för att tjejen har stora bröst. Det är detsamma med storleken på kuken, även här får man ofta svaret att kukstorleken inte spelar någon roll. Det är ju så att alla tycker olika, en del föredrar stora bröst, andra små bröst, en del föredrar en stor kuk, andra vill ha en liten kuk. Allt är alltså en smaksak och även en detalj i det stora hela.

Eftersom det finns miljoner olika storlekar och modeller på bröst och alla är lika vackra, se bilden ovan. Men det är svårt för tjejer och kvinnor, speciellt unga tjejer idag, att acceptera att dom inte har perfekta bröst. Vad nu perfekta bröst är? Pressen på tjejerna idag är att dom ska se så bra ut som möjligt, ytan är viktig och det är inte bra. Därför ska du som kille vara generös med komplimanger till tjejerna. Men det ska vara äkta komplimanger så klart, om du tycker en tjej eller kvinna är snygg, söt, fin, sexig, het, fräsch, charmig eller vad det kan vara. Berätta det för henne, en komplimang värmer mycket.

Var nöjd med din kropp!

Till er tjejer, acceptera och var nöjda med er kropp och era bröst, oavsett om du har stora bröst, små bröst, hängbröst, eller hur dom nu ser ut. Det är inte livsviktigt att ha ”perfekta” bröst och dessutom, finns det verkligen någon som har de perfekta brösten? Det är kanske några enstaka tjejer/kvinnor, som har naturliga och perfekta bröst. Som dom brukar säga: ”Det du inte tycker om med dej själv, det älskar 1000 andra”, det stämmer mycket bra, tänk på det!

Om du funderar på att förstora dina bröst enbart för att du vill ha större bröst för utseendets skull och inget annat. Så tänk på, det är främmande material som du sätter in i din kropp. Vad har det för effekter, på kort sikt, på lång sikt, vilka är riskerna? Är det värt det, bara för att se ”bra” ut?

Nedan kan du se ett Youtube klipp på en tysk tjej som har gigantiskt stora bröst, någon som tycker det är snyggt?