Jag fick en sexig överraskning

Lotta och jag hade planerat en trevlig afton med våra kompisar Anna och Anders, men i sista sekunden var Anders tvungen att resa utomlands i jobbet. Det var på vippen att alltihop blev inställt men Lotta föreslog att Anna kunde komma över ändå, hon skulle inte behöva sitta ensam och glo på TV. Så blev det och vi fixade räkor och vitt vin. Medan vi åt och festade studerade jag min eldiga, rödhåriga tjej Lotta och den mer reserverade och mörka skönheten Anna.

Jag fick en sexig överraskning

skön trekantSnart började stämningen bli avslappnad och intim och efter varmrätten så viskade Lotta något i örat på Anna som log lite och rodnade lätt. Jag förstod att det var hemligt sexsnack tjejer emellan. Dom sneglade på mej, Lotta med ett fräckt leende och Anna lite generat rodnande. När dom gick ut i köket hörde jag lösryckta meningar som gav intrycket att kaffet och konjaken skulle beledsagas av någon hemlig och mycket sexig överraskning.

När Anna gick på toaletten frågade jag viskande vad hon sagt ute i köket. Lotta log. – Det var om kycklingen, hon frågade om jag kittlat dej mellan låren med en fjäder, och längre upp också. Jag satte nästan rödvinet i halsen och blev upphetsad och förvånad av att reserverade Anna kunde prata så fräckt med sina kompisar. Men å andra sidan hade hon inte varit så reserverad den kvällen när Anders inte var med. – Vad svarade du, frågade jag nyfiket. – Vi har inte provat det ännu, log Lotta, men än är det inte för sent.

Jag kände en kåthet sprida sej

Jag kände en förväntansfull kåthet sprida sej ner till kuken. Att bli retad med en fjäder mellan låren och på kuken verkade upphetsande. – Har vi någon fjäder frågade jag. – Menar du i kväll, sa Lotta och slickade sej förväntansfullt över de fylliga läpparna. Lotta är öppen och sexig, men inte särskilt avancerad så jag drog efter andan innan jag svarade. – Varför inte, Anna kan ju visa hur man gör. Lotta log lite osäkert och rodnade lätt och jag blev rädd att mitt förslag skulle komma fram till Anna och sedan berätta det för Anders.

Anna kom tillbaka och jag blandade tre rejäla drinkar och serverade. – Tänker du supa mej full, frågade Anna och de båda tjejerna fnittrade. – Det kunde ju bli en fjäder i hatten sa jag och de båda tjejerna fnissade ordentligt. – Du har skvallrat, sa Anna anklagande till Lotta, men båda tjejerna tittade förväntansfullt på mej. Initiativet var mitt, nu eller aldrig. – Har ni lust med ett experiment så är det okej för mej, sa jag. – Tja, sa Lotta, vi har ju en vacker fasanfjäder liggande.

Lotta slickade sej om den rödmålade munnen

Lotta slickade sej om den rödmålade munnen med en liten skär tunga. – Fasanfjäder är perfekt, sa hon med en röst som nästan inte bar. Stämningen var kompakt erotisk och plötslig kastade sej tjejerna över mej. Knäppte upp min skjorta och byxorna och plötsligt låg jag helt naken på skinnsoffan. – Hämta fjädern, befallde Anna, ska ska se om den kan sätta sprätt på honom. Lotta hämtade fjädern. – Ojdå, vilken grej flämtade hon och grep tag runt min ståkuk med sin lilla hand.

Jag satt naken mellan två sexiga kvinnor

Sakta började hon dra förhuden fram och tillbaka. Det var enormt upphetsande att sitta spritt naken i soffan med ståkuk med två kvinnor som fortfarande var påklädda. Anna började långsamt smeka och kittla mej över låren och under pungen med fjädern. Det kittlade skönt och kuken svällde till enorma proportioner under kittlingen och Lottas sköna runktag. Plötsligt öppnade hon munnen och slöt läpparna runt ollonet medan Anna fortsatte sina smekningar med fjädern. – Spruta i munnen på mej, tiggde Lotta. Jag vet att du kan igen.

Det gick för mej och Lotta drog undan munnen en liten bit så att strålar av sperma hamnade på hennes haka, näsa och inne i munnen. Anna stirrade upphetsat. – Klä av er båda två, befallde jag, nu är det min tur. Tjejerna drog av sej kläderna och satte sej med skrevande ben i soffan. jag började med Annas svarthåriga mus som glänste av kåtsafter. När jag drog undan fjädern och ägnade mej åt Lottas rödhåriga, svällande venusberg stönade Anna. – Jag vill ha mer. För att trösta henne placerade jag mina läppar över hennes mjuka fitta medan jag kittlade Lotta med fjädern. Anna rörde sej rytmiskt mot min mun och stönade väsande medan jag sög och slickade på henne. Så bytte jag plats.

Anna böjde sej fram mot Lotta och sög en av hennes bröstvårtor

Medan jag placerade min fittvåta mun mot Lottas fitta lät jag fjädern glida fram och tillbaka över klitoris. När båda tjejerna lutade sina huvuden bakåt och gav sej hän åt njutningen stack jag in två fingrar i varje fitta och masserade de båda hålen samtidigt. Min kuk var stenhård och det blanka ollonet hade krupit fram ur förhuden. Med ena handen lotsade jag in kuken i Annas svarthåriga fitta medan jag allt ivrigare smekte Lottas böljande underliv. Anna böjde sej plötligt fram mot Lotta och sög in en av hennes bröstvårtor i sin mun. Jag fortsatte knulla med långa hårda tag och Annas hand gled ner och knuffade undan min så hon kunde smeka Lottas våta fitta. Eftersom tjejer vet hur tjejer vill ha det lät jag Anna sköta om Lottas njutning och koncentrerade mej på Annas fitta som sög och kramade runt min kuk.

Hon började slicka den spermablöta fittan

Det hördes bara klaskande ljud från svettiga kroppar och brunstiga stön. När jag kom drog ut kuken en liten bit och tryckte den mot hennes stjärthål så att floden av sperma pulserade mot det hemliga hålet och rann över hennes fasta skinkor. Jag var totalt slut, men tjejerna hade massor av energi kvar. Anna placerade sin spermablöta fitta över Lottas ansikte som började slicka hennes fitta. Jag satte mej med min drink och njöt av synen när de två tjejerna gav varandra en enorm njutning. Plötsligt skrek Lotta till och Anna stönade tungt medan hennes fitta trycktes ned över Lottas ansikte. Båda skakade häftigt och fick orgasm under stön och skrik.

En lång stund låg dom kvar och slickade rent varandras fittor. Till sist reste dom sej och vi gick alla tre in i duschen tillsammans. Ingen sade något. Vi var allt för tagna av den nya vändningen i vår långa vänskap. – Kanske Anders vill vara med nästa gång, sa Lotta för att säga något. – Nej, inte ett ord till Anders sa Anna. Det ska vara improviserat, det är det som är skönt. Och hon hade förstås rätt.

På morgonen serverade jag tjejerna kaffe på sängen

Anna låg kvar hos oss och mitt i natten vaknade jag av upphetsande, smaskande ljud och kåta kärleksord. Lotta låg med ryggen mot mej och jag fick ståkuk direkt, lotsade in kuken mellan Lottas lår och gled rakt upp i den varma, våta fittan medan jag med handen hittade Annas särade lår och smekte henne över blygdläpparna och klittan. Vi låg alla tre och älskade tills våra kroppar ryckte av orgasmer samtidigt och min sperma sprutade över Lottas stjärt och Annas fitta. På morgonen serverade jag tjejerna kaffe på sängen och jag brydde mej inte om att klä mej först. Det kunde ju hända att dom efter kaffet ville leka lite, och jag hade inte fel.

*Slut*