Rödhårig tjej vill träffa någon

jag rödhårig och söt

Jag e en rödhårig och snäll tjej som p detta sättet försöker hitta någon som vill träffas som vänner el kanske mer. Ja e mig själv och e snäll o omtänksam mot de som förtjänar de.

Ja vill vi börjar me att va vänner o sen ser vi om vi vill något mer än d. Ja gillar sex mycke annars hade ja inte skrivit här o du som svarar måste oxå gilla sex mycke o villa ha d ofta helst. För om vi blir mer än vänner så känner ja att ja måste berätta d redan nu.

Ja ser ok ut men har inte haft sex p länge för ja e lite blyg då e d svårt att få till d tyvärr. Men me en sexannons kanske d blir lite lättare o ja hoppas p d bästa! Puss från kramiga mej!

5 tankar på “Rödhårig tjej vill träffa någon

  1. Tjena jag är en kille som vil bli din vän och vi tar allt som kommer i en lugn takt 😉 . jag ser helt okej ut hör av dig på min mail så kan vi börja snacka kram så länge

  2. Tjena Jag har alltid dtömt om att vara med en rödhårig tjej skulle mer än gärna komma i kontakt med dig hör av dig så ser vi vart vi kommer 😉 vänner utan sex eller vänner med jätte härligt sex vem vet 😉 ses för en fika ?=)

Lämna en kommentar