Rödhårig tjej vill träffa någon

jag rödhårig och söt

Jag e en rödhårig och snäll tjej som p detta sättet försöker hitta någon som vill träffas som vänner el kanske mer. Ja e mig själv och e snäll o omtänksam mot de som förtjänar de.

Ja vill vi börjar me att va vänner o sen ser vi om vi vill något mer än d. Ja gillar sex mycke annars hade ja inte skrivit här o du som svarar måste oxå gilla sex mycke o villa ha d ofta helst. För om vi blir mer än vänner så känner ja att ja måste berätta d redan nu.

Ja ser ok ut men har inte haft sex p länge för ja e lite blyg då e d svårt att få till d tyvärr. Men me en sexannons kanske d blir lite lättare o ja hoppas p d bästa! Puss från kramiga mej!

5 tankar på “Rödhårig tjej vill träffa någon”

  1. Tjena Jag har alltid dtömt om att vara med en rödhårig tjej skulle mer än gärna komma i kontakt med dig hör av dig så ser vi vart vi kommer 😉 vänner utan sex eller vänner med jätte härligt sex vem vet 😉 ses för en fika ?=)

    Svara
  2. Tjena jag är en kille som vil bli din vän och vi tar allt som kommer i en lugn takt 😉 . jag ser helt okej ut hör av dig på min mail så kan vi börja snacka kram så länge

    Svara

Lämna en kommentar