Gagging – långt ner i halsen

Män har en benägenhet att vilja trycka in kuken så långt som möjligt in i kvinnans kropp oavsett om det gäller fittan eller munnen. Speciellt om det handlar om blowjobs tänder många killar på att köra kuken långt ner i halsen på tjejen. Inte så enkelt alla gånger men hon kan faktiskt lära sig tekniken som gör det  möjligt. Här kan du läsa en guide i ämnet gagging som handlar om att kunna ta kuken långt ner i halsen!

Gagging - långt ner i halsen
Gagging – långt ner i halsen

Tjejer som kan ta kuken långt ner i halsen är något som många killar gillar och så här skrev en ung kvinna till en sexolog att hon gärna ville lära sig att ”deepthroata” för att kunna tillfredsställa sin kille.

– Min kille har flera gånger pratat om hur fantastiskt det skulle vara om jag kunde ta kuken långt ner i halsen och det tycker jag också. Det skulle verkligen kunna sätta krydda på vårt normala oralsex, skrev tjejen men att hon har kämpat mot kräkreflexerna i halsen och vill nu veta vad hon gör för fel för hon tyckte det ser otroligt enkelt ut när tjejer gör det på film.

Sexologen svarar att det naturligtvis ser enklare ut på film än det är i verkligheten. Så är det ju ofta! Kvinnorna i filmerna har tränat mycket och lärt sig tekniken men den tekniken kan nästan alla lära sig. Det är dock inget för första dejten med en ny knullkontakt och inget man ska testa med någon man träffar första gången från bodycontakt.net eller liknande sajter.

Gagging – att köra kuken långt ner i halsen

Ibland ser man begreppen ”deepthroating” och ”gagging” användas som om det vore samma sak – men det är det inte! Det är en viss skillnad mellan de här två begreppen även om målet är detsamma. Enkelt uttryckt kan man säga att ”deepthroating’ är något som hon gör på dig. ”Gagging’ är däremot något som du gör på henne.

Låt oss börja med gagging. Ordet gagging kommer från amerikanskans ”gag” som har flera betydelser. Dels att sätta munkavle på någon och dels föremålet man gör det med. Det används också om den kräkreflex som tjejer som inte lärt sig tekniken känner när de får ner något i halsen. Men det är alltså något som kan träna upp att få bort när du ger henne kuk långt ner i halsen.

En gag är oftast en rund boll fäst på en rem som spänns fast runt nacken på henne. När bollen sitter i munnen är munnen naturligtvis öppen men bollen sitter där och förhindrar personen att skrika eller prata.

När man använder ordet gagging om kuken i munnen och i halsen så handlar det om ganska hårda former av oralsex. Kuken trycks ner eller stöts ner i halsen på henne gång på gång och det råder i alla fall inget tvivel om att det kan vara mycket upphetsande att titta på. I alla fall tycker män ofta det.

Det finns alltså kvinnor som njuter av att få den här behandlingen och det hänger ihop med det rollspel som ingår i det här. Hon njuter av att spela den som blir tvingad att underkasta sig. Det handlar alltså om ett konstruerat tvång för gagging går knappast att genomföra om inte hon spelar med.

Du får aldrig försöka gagga en tjej om hon inte vet vad det innebär eller inte vill vara med om den leken. Men när hon väl lärt sig den här och tycker om det så har du fått en sexpartner som verkligen vill bli utnyttjad. Du ska dock vara uppmärksam på en sak – om hon nu inte är väldigt rutinerad på det här området – att hon plötsligt kan kräkas över din kuk. Det är ju naturligtvis inte särskilt romantiskt, men gagging är inte särskilt romantiskt heller.

Deepthroating – konsten att ta kuken långt ner i halsen

När hon ”throatar” dig så gäller det för henne att få ner din kuk så långt som möjligt i halsen, så att den passerar förbi hennes gomspene. Men det är hon som bestämmer här och det är hon som tar in den i munnen – du ska inte pressa på alls. I alla fall inte till att börja med.

Deepthroating är något som nästan alla kan lära sig och A och 0 är att hon kan göra det utan att hon får kräkreflexer. Det finns nämligen två problem med att ner din styva kuk i halsen – Det är kräkreflexerna och den kortvariga blockeringen av lufttillförsel.

Men det är inte helt säkert blockeringen av andningen genom munnen behöver vara något problem – det blir det först om luftvägen genom näsan också blockeras. Det finns många som tänder på det här med att blockera luftvägarna och därför kan man ibland se tjejer som håller för näsan samtidigt som hon har en kuk i halsen.

Låt bli att testa detta! Det här är en av de farligaste sexlekar man kan ge sig in på, även om det kan ge ett kort lyckorus så är det livsfarligt! Läkare kan berätta om många dödsfall där man strypt lufttillförseln under sexlekar. Särskilt i samband med S/M- och bondage-sex så fundera aldrig ens på att testa detta!

Först med detta på porrfilm var den numera avlidna porrskådespelerskan Linda Lovelace i filmen ”Deep throat” från 1972. Det var hon som gav den här tekniken ett ansikte och hon kunde den! Linda Lovelace gjorde deepthroating populär i stora grupper, men det var långt ifrån alla som accepterade denna form av oralsex. Feministerna hatade den som sagt då de ansåg den vara djupt kvinnoförnedrande. Men så är det inte om det görs som det ska göras. Det är som sagt kvinnan som bestämmer.

I princip kan alla lära sig den här tekniken. Men det finns dock några undantag. Om man till exempel har en mycket liten mun och halsöppning eller om kuken är extremt stor.

Vad kvinnor borde veta är att de närmast betraktas som gudinnor av männen om de kan lära sig tekniken med deepthroating. När partnern stönar av upphetsning när han ser henne ta kuken långt ner i halsen så vet hon att det var värt besväret.

En fördel är att hon om hon nu inte är någon hängiven fan av spermasmaken har kuken så långt ner i halsen att den redan passerat hennes smaklökar och då känner hon inte smaken alls när det går för killen

Kuken långt ner i halsen

Att lära sig ta kuken långt ner i halsen

Det finns par som lagt ner månaders jobb eller mer för att lära sig att deep throata och gagga på ett sätt som ger dem båda tillfredsställelse. Det viktigaste är att tjejen är så avslappnad som möjligt för att kunna ta kuken långt ner i halsen..

Du får inte jäkta på henne när hon nu om en liten stund ska försöka lära sig tekniken – och räkna med att hon inte lyckas första gången.

Nyckeln heter tålamod. Ställningen är också mycket viktig när hon ska försöka göra en deep throat. Det bästa är att låta henne vara överst först. På det sätet kan hon styra hur mycket av kuken som kommer in i munnen och vidare ner i halsen. Senare kan ni prova med killen överst. Då ska hon ligga på rygg med huvudet ut över sängkanten eller soffan.

Huvudet ska vara bakåtlutat så att övergången från mun till hals blir helt rak. Denna ställning tillåter killen att få ner kuken i halsen på henne precis så långt som killen vill. Smörj in kuken innan ni börjar. Det finns många olika sorters glidmedel som smakar jättegott. Det är viktigt att kuken är insmord och våt. Nu sticker hon ut tungan, men bara så mycket att den just passerar underläppen och lägger den sedan kuken rakt in i munnen – ungefär som hon gör om doktorn ska titta henne i halsen.

Sedan ska hon pressa sin hals att öppna sig ungefär som när man gapar stort. När hon gör det dämpar hon den reflex som ger kräkningskänslor. Därefter låter hon kuken så långt in och ner som hon kan utan att hon känner kräkreflexerna.

Hon ska nu hålla den kvar här i cirka tio sekunder och sedan ta ut den igen. Sedan upprepar ni den här proceduren så många gånger som hon tycker att det är behagligt. Men till att bölja med så räcker det nog med att göra det här cirka tio gånger. Ta sedan en paus och slappna av för att sedan göra tio gånger till. Men kom ihåg att det är hon som bestämmer tempot!

När hon känner sig bekväm med det här första steget så kan hon åter ta kuken i munnen till den punkt där hon nästan kan känna den här kräkreflexen. När hon känner att hon vill kräkas ska hon öppna halsen genom att efterlikna en jättestor gapning. Efter en stund får det här musklerna i halsen att slappna av så att de lättare ger efter. Hon kommer snart att känna då att hon kan ta in mer och mer av kuken om hon fortsätter att träna sin hals på detta sätt. Efter en tids träning kommer hon också att känna att lusten att kräkas försvinner gradvis.

Så någon gång när hon känner sig mer säker på tekniken kommer hon säkert att få ner kuken helt och hållet i halsen. Första gången som hon lyckas deepthroata och håller den kvar några sekunder är en stund som ni säkert båda kommer att minnas för alltid! Med glädje dessutom. Det är värt all möda ni lagt ner på detta. Du som kille kommer att bli belönad för tålmodigheten och tjejen kommer att känna en tillfredsställelse och kåthet som är helt enastående.