Seriös kåt tjej söker en diskret sexträff

Seriös kåt tjej söker en diskret sexträffJag är en trevlig, social, kåt sexig tjej, singel och har ett hektiskt liv med jobb och andra aktiviteter. Jag hinner inte med att ragga på krogen utan jag tänkte testa att hitta någon skön kille här. Det jag söker är en diskret sexträff, någon att träffa ibland när lusten faller på och tid finnes.

Med rätt kille kommer jag att vilja ses väldigt ofta, kanske 2-3 gånger i veckan, ibland mer och ibland mindre. Det beror lite på hur mycket jag har på jobb och hur min lust är. Men min lust är för det mesta väldigt hög hehe. Jag ser helt okej ut och har ett normalt sexintresse och gillar helt vanlig skön sex utan några konstiga läggningar. Dock kan jag tänka mej att prova nåt nytt, om det tilltalar mej.

Du är en seriös och snäll kille gift eller ogift spelar inte så stor roll för mej, det är ditt samvete och inte mitt. Jag vet att man kan behöva lite ombyte när man är i en lång relation. Det är så lätt att det blir slentrian. Otrohet kan faktiskt pigga upp förhållandet, jag vet det av egen erfarenhet. Du ska kunna föra ett normalt samtal och respektera mej för den jag är. Hör av dej så snackar vi vidare och kanske ses irl.

15 tankar på “Seriös kåt tjej söker en diskret sexträff”

 1. Hej.
  Mitt namn är Simon.
  27 årig, jobbar som Snikare.
  Ser mycket bra ut, atletisk kropp, ren fräsch och diskret. Bor lite utanför Trelleborg.
  Sugen på att träffa någon. Hör av dej. Pusss

  Svara
 2. Hej!

  Vi är två härliga killar i 30 års åldern i Göteborg som söker en tjej som vi kan dela sköna stunder med.
  Så om du är sugen på att prova nåt nytt så hör av dig 😉

  Svara
 3. Hej beauty! Jag är helt övertygad att jag kan vara den kille du är ute efter. En singel kille på 23 år med respekt för alla andra oavsett. Hör gärna av dig så får vi se 🙂

  Svara
 4. Jag ska vara ärlig och väldigt rak på sak det sparar mest tid. Jag skriver till dig för att jag söker ett one nightstand, så min fråga på direkten är skulle du kunna tänka dig att träffa någon bara så från den här sidan?? Och självklart om du nu svarar jag så kommer jag ge dig namn. Snapchat och massa bilder om du fortfarande tackar ja så kan vi gå vidare men om du inte gillar vad du ser är det inga problem säg till bara. Jag vill att alla kort ligger på bordet från början. Det är ingen tramsig diskussion där man blir stämplad eller sånt om man ligger direkt, jag vill ha dig för en natt där jag kommer göra allt för att du ska ha det bra, du ska vilja göra detta bara för att sex är så jävla skönt eller hur? Skrivit det mesta på min profil men vill du veta mer så är det bara att höra av sig, foton och allt annat kommer sedan när vi pratat med varandra lite. Nu till saken, jag söker dig som är ärlig och som är på samma sida som mig och det hämningslösa sexet, inte nödvändigtvis helt anonymt men om jag skriver till dig då ska du veta vart jag vill komma. Är inte intresserad av att socialisera här utan endast ett one night stand eller Om du är sugen på en anonym kk vid sidan om

  Svara
 5. Hej såg din annons och föll för den direkt
  Skön härlig sex ,slick och sug gillar jag. är singel jobbar som regionschef inom it copyprint och säkerhet
  Hör av dig
  Väntar på ditt svar
  Kram jörgen

  Svara
 6. Hej.jag är en kille som är 27 år. Jag har också ganska hög sex lust och vill träffa en tjej diskret och ha sköna stunder med. Jag har en flickvän nu i 2 år och vår sex liv är dåligt och därför letar nån att ha roligt med. Jag har gröna ögon svårt kort hår. Jag gillar förspel och roll spel samt vanlig sex. Jag respekterar alla kvinnor på sängen och i normal vis. Jag vill prova ny saker jag bor i Malmö vi kan ses hos dig eller mig. Vi kan träffas och ta en kaffe sen får vi se vart det leder. Annars kan vi gå rakt på saken ?. Hoppas höra av dig.

  Svara

Lämna en kommentar