Så blir du en bättre älskare

Vill du bli en bättre älskare? Då måste du lära dig att använda din hjärna bättre. Gör du det, låter inte resultatet vänta på sig. Här får du några tips om hur man gör.

Sex är en instinkt. Det är nog sant. Men konsten att älska måste man lära sig! Varje människa har inom sig förmågan till mycket större prestationer än hon normalt klarar av. Många av oss går omkring som ”halva människor” och kanske inte ens vågar försöka få en sexpartner.

Vi utnyttjar bara en liten, liten del av våra fysiska och själsliga resurser. Vår enastående hjärna tex använder vi bara till liten del även om fyra procent är en myt men vi har mycket kapacitet kvar där uppe bakom pannbenet. Det finns med andra ord gott om plats för kunskaper.

När det gäller sex, måste man lära sig att kontrollera den kontakt som förbinder hjärnan med sexorganen. Man måste framkalla dom rätta känslorna!

Tro på dig själv och bli en bättre älskare

Att tänka negativt om sig själv kan framkalla impotens, medan positivt tänkande ger sexkraft. Hjärnan skickar ideligen budskap till din kropp Du måste lära dig att vägra ta emot de negativa tankarna. Tror du att du kommer att misslyckas, misslyckas du nästan säkert!

Börja tro på dig själv i stället! Ta reda på vad det egentligen är du tänker om dig själv innerst inne. Lyssna på dina ord, när du beskriver dig själv för andra.

Alltför många människor använder större delen av sitt liv till att se tillbaka. Det går inte att njuta av nuet eller förbättra sin framtid, om man hela tiden dystert skådar bakåt i tiden.

Det enda man kan lära sig är att försöka se lätt på sina misstag. Och sluta skylla på andra om du misslyckas! När du lärt dig kontrollera dina känslor och ditt sinne, kan du också börja behärska din kropp. Du kommer att kunna göra enorma prestationer, när du lärt dig att kontrollera din hjärna.

Skaffa dig ett förtroende för din sexuella förmåga. Du måste veta att du kan övervinna dina svagheter. Det är du som håller i tyglarna.

Fem punkter som gör dig till bättre älskare

Med allt detta snusförnuftiga resonemang i bakhuvudet, ger vi dig ett fempunktsprogram, som kan göra dig till en bättre älskare:

1. Lär känna din kropp!

Första steget är att lära dig hur din kropp fungerar rent biologiskt. Samlaget kan inte skiljas från resten av dina kroppsfunktioner. För att vara på toppen sexuellt, behöver din kropp tre saker: god näring, lagom motion och vila.

2. Bort med hämningarna!

För att bli en bra älskare måste du kunna släppa loss. Slappna av och njut helt och fullt. Allt som är skönt är tillåtet. Släng alla gamla moralregler överbord.

3. Använd din sexuella fantasi!

Använd din fantasi och förbättra dig som älskare. Med hjälp av din fantasi kan du också göra dig kvitt gamla problem. Dröm om nya saker, pröva dem. Sätt in en sexannons och testa vingarna! Träna mer och använd din fantasi så blir du bättre i sängen.

4. Lär dig tänka fram ditt stånd!

Det finns killar, som faktiskt kan befalla sin kuk att resa sig. Det sker med hjälp av tankar. Din hjärna är som en datamaskin, mata in de rätta tankarna i den så blir det resultat. Före och under samlaget, ska du hela tiden mata ditt organ med sexuella fantasier för att lyckas bättre.

5. Mera känslor!

Din hjärna får all information från dina fem sinnen. Du kan medvetet höja dina erotiska känslor och göra samlaget till något njutbart. Lär dig att bättre använda din syn, hörsel, lukt, smak och känsel. Utvidga din förmåga att känna. Gör du det kommer dina dolda resurser i dagen.

Tänk på dessa fem punkter nästa gång och bli en bättre älskare!