Så här får du en ny partner i säng

Här på knullkontakten finns många tjejer och killar att få kontakt med. Även om ni båda är ute efter samma sak så finns det en del tips för att få omkull henne eller honom. Här får du lite tips hur du ska göra! Tipsen gäller dock mest killar som vill ha tjejer på rygg för tjejer har det oftast betydligt enklare. Det krävs som bekant sällan särskilt mycket för att förföra och få en kille i säng.

Du har hittat en ny partner som du vill ha sex med men du vet inte hur. Du är nervös och nära att slå hela företaget ur hågen. Bara tanken på att bli nobbad ger dig svettiga händer och en klump i magen. Du är precis som alla andra.

Hade du levt på 1950-talet eller tidigare, skulle dock livet varit så mycket lättare. För då blomstrade romantiken. Då fanns det givna regler för hur man närmade sig en tjej för då var det killens roll att förföra. Man klädde sig i kostym och uppvaktade med blommor och var allmänt artig och belevad. Man bjöd på choklad och biobesök, där damen snyftade högljutt till bilder av en förste älskare som fyllde sin älskades rum med dyrbara blomsteruppsatser och förklarade sin kärlek på marmorbalkonger under en ständig fullmåne.

Själv hör du hemma i ett årtionde när filmhjälten inte frågar efter sin dams namn förrän han satt på henne, rullat över på rygg och tänt sin första cigarett. En metod som vi dock med stor tvekan rekommenderar. Den fungerar praktiskt taget bara i filmens underbara värld. Det fungerar inte heller som i sexnovellen du kanske läst på en sida som sex-novellen.se då alla berättelser hur man förför inte precis är hämtade ur verkligheten.

Nu är det faktiskt så att romantiken kommit tillbaka men utan blomsteruppsättningar, marmorbalkonger och fullmånar. De små och effektiva knepen däremot, kan vi fortfarande lära oss mycket av. Det är nu en gång så, att ingen kvinna, hur tuff hon än vill vara, kan motstå en gnutta romantik. För att inte tala om uppvaktning. Är du kvinna och vill ha en man i säng så krävs det oftast inte så mycket…

Hur gör man för att förföra tjejer?

För kvinnor kan en endaste röd ros kan göra större underverk än en Porsche. Om den används rätt vill säga, men du skall gå varsamt fram. En tuff, nonchig attityd ger sällan resultat. Du måste visa att du verkligen är intresserad av henne som person, inte bara som ett ligg. En komplimang kan överraska och avväpna henne.

Ett par biljetter till en ny och bra film kan vara bra att ha i bakfickan. Och en annan film i reserv ifall hon skulle finna sig snabbt och säga att den har hon redan sett. Det är du som hela tiden skall ha övertaget, det är du som tar initiativen.

Det kan ju vara så att hon helt enkelt inte vill träffa dig. Du kanske inte har gjort något som helst intryck på henne. Hon tar helt enkelt alla chanser att komma undan. Men om du lägger upp ditt snack på rätt sätt och inte ger henne en chans att tacka nej, har du ändå möjligheten att övertyga henne om att du är bra mycket intressantare än vad hon hela tiden trott.

Bjud henne gärna på middag. Det behöver inte vara någon dyrbar restaurang även om det är värt en extra slant när du nu har fått chansen. Leta upp någon annorlunda krog. Varför inte någon grekisk, italiensk, Indisk eller annan spännande inrättning? Dels kan du komma billigt undan, dels kan du också skaffa dig lite extra kunskap om ställets matkultur (på nätet till exempel), så har du ett utmärkt samtalsämne när ni satt er till bords.

Det finns flera enkla knep som tjejer ofta faller för! Du kommer till och med att imponera en smula. Ta gärna med dig en ros när du ringer på hennes dörr. Du kanske tycker det verkar fånigt, men ta chansen. Den kan betala sig många gånger om.

Med största sannolikhet kommer din dam att vilja dela på notan. Det hör till och hon vill inte vara skyldig dig något. Stå på dig. Det är du som bjuder. Men hon får gärna bjuda tillbaka någon annan gång. Hemma hos sig till exempel. Framför förslaget en aning skämtsamt. Har du skött dina kort väl under kvällen nappar hon säkert och då har du vunnit en halv seger.

Använd fantasin för att förföra tjejer

Att vara lite romantisk men på ett modernt sätt är att visa att man bryr sig om den man vill bli mer bekant med. Man behöver inte lägga ned en massa pengar, snarare fantasi. För du har väl hört om den engelske sol-och-våraren som fick alla damer att falla för honom? Inte var det för hans utseende, det yttre hörde nämligen knappast till hans starkaste sidor. Men han kunde skapa situationer som ingen kvinna förmådde motstå.

Det mest raffinerade tricket tog han alltid till första gången han fick en dam med sig hem. I centrum av Ipswich, där denne nutidens Casanova framled sina dagar, hade han med mycket torftiga medel inträtt en liten lägenhet. Där bjöd han sina nya hjärtats damer på en flaska vin i stearinljusets sken som kastade långa skuggor över madrassen och de mjuka kuddarna.

I ett fallfärdigt ruckel hade den engelske förföraren med lagom fantasi lyckats skapa en spännande, annorlunda och romantisk stämning. Tråkigt nog kunde han inte låta bli att lura av sina damer allt de ägde. Vad historien dock visar är att vem som helst, med mycket små medel, kan skapa en situation där romantisk förälskelse kan spira. Det gäller bara att ha lite fantasi, men också självkänsla och en gnutta mod!

Att bli övermodig är lätt. Det är också ett sätt att försöka dölja det man själv upplever som sina brister. Att skapa en osann bild av sig själv kan man kanske ha glädje av för stunden men aldrig i längden. Så var försiktig när du berättar om dig själv. Gör dig bara ytterst lite bättre än vad du i själva verket är. Skryt aldrig, far inte för ovarsamt fram med sanningen. Sätt dig aldrig som huvudperson i någon historia där en kompis eller främling spelat första fiolen. Det straffar sig förr eller senare.

Kom ihåg att du skall leva med dig själv resten av livet. Och att du alltid är intressantare än vad du innerst inne tror. Snart är det dags för sanningens ögonblick. Första gången med tjejen du tänt på. Som vanligt – träning ger färdighet och vad har du att förlora?