Två kåta tjejer förförde en kåt kille

Två kåta tjejer förförde – Det skulle bli firmafest, en av årets höjdpunkter för mej och min arbetskamrat Sanna. Vi arbetar på ett kontor på ett större företag, men det härliga med firmanfesten är att alla på hela företaget är inbjudna. Länge hade vi spanat in en kille på verkstan. Det enda vi i stort sätt visste var vad han hette, hans personnummer och hans adress. Och att han var supersnygg förstås. Som dom två kåta tjejer vi är så hade vi planerat något snuskigt skönt till firmafesten.

Vi skulle förföra Micke tillsammans

Två kåta tjejer förfördeMiddagen gick av stapeln och både mat och dricka flödade. – Vem bjuder upp mej först, sa Sanna till mej och flinade. – Vi får väl se, svarade jag och flinade tillbaka. Sanna vann, hon och Micke som killen hette, dansade tätt omslingrade och jag väntade ivrigt på min tur. – Vad sa han, frågade jag så fort Sanna satt sej? – Jodå, det verkade rätt grönt svarade Sanna. Sanna och jag hade nämligen planerat en kupp för den här kvällen.

Vi skulle förföra Micke tillsammans, det är så kåta tjejer gör. Det var inte första gången vi gjorde på det viset. Vi hade delat killar åtskilliga gånger. Att man skulle dela på bra killar, hade blivit en vana för oss. Jag behövde aldrig bjuda upp honom, för helt plötsligt stod han vid min sida och undrade om jag ville dansa.

Vi dansade tätt omslingrade och jag tryckte mej hårt emot honom. Efter dansen satt han vid vårt bord resten av kvällen. Det blev han som kom att bjuda hem oss. Vi tog en taxi hem till hans lägenhet som sannerligen var mysig, inte minst sovrummet som vi intog med detsamma. Det var ju det vi var ute efter. Sanna och jag klädde av vår nu störtkåte prins och hans hårda kuk hoppade glatt ur hans snäva jeans.

Tillsammans sög vi hans kuk

Tillsammans sög vi hans kuk och Sanna lade sej över han i en 69:a. Jo, han skulle minsann få smaka på fitta som aldrig förr. Sanna stönade upphetsat, vände sej om och började rida honom. Själv satte jag mej grensle över hans ansikte, vänd mot Sanna. Jag smekte Sannas bröst och hon smekte mina. Nu fick vi det som vi så länge planerat. Sanna stönade allt högre och jag kande igen hennes välkända stön när det gick för henne. Hon klev av den hårda kuken. – Nu är det din tur att ta för dej, sa hon till mej. Jag satte mej grensle över honom och red hans hårda kåta kuk.

Sanna satte sej bakom mej och fortsatte att smeka mina bröst samtidigt som hon kysste mej i nacken. Det tog inte många minuter förrän det gick för mej. – Nöjda, tjejer, frågade vår kåta älskare som duktigt hade hållt igen. Som tack för att han knullat oss så skönt sög vi av honom. Han kom i en jättesats långt ner i halsen på Sanna och eftersom vi alltid delar på allt, kysste hon mej. Vi har träffat Micke några gånger sedan också och för varje gång vi ses, desto mysigare blir våra träffar.

*Slut*