Nu har sambon gått och lagt sej tidigt igen

jag så kåt jag håller på att sprängasDet är så trist, det är precis som han undviker att ha sex med mej. Han går och lägger sej tidigt och sover när jag går och lägger mej. Om jag skulle gå in i sovrummet precis när han lagt sej, för att försöka kåta upp han och ha sex, ja då fräser han bara. Han verkar göra allt för att slippa ha sex helt enkelt. Kanske har han nån annan, för innan hade vi rätt mycket sex.

Hur som helst, så är jag så kåt jag håller på att sprängas, dildon räcker inte längre. Därför kikar jag runt här för att se om det kan finnas en kille som jag kan knulla i timmar, så jag kan bli rejält nöjd! Kan vi ses regelbundet blir jag glad!

Det är hemma hos dej vi får träffas, men det förstår du säkert. Kraven jag har på dej är att du är hel och ren, utan problem, drog och rökfri, resten är detaljer, det är helheten som räknas. Själv är jag ingen snygging men jag duger i allafall! Kram

6 tankar på “Nu har sambon gått och lagt sej tidigt igen”

  1. Väldigt konstigt. Jag har skrivit en post till dig, som jag har postat 4 gånger nu. Men de kommer inte upp i dina comments. Dyker du inte upp nu, så får du maila mig att jag ska skicka den posten till dig via din mail istället

  2. Har skickat flera poster till dig. För jag har inte sett att de har kommit iväg något. Så du inte undrar vad jag är för någon som skickar flera gånger.

Lämna en kommentar