Kåt tjej behöver en rejäl omgång *ler busigt*

jag visar pattarnaHallå där! Här har ni en trevlig tjej som är singel och njuter av det, utom när det kommer till sex. Då är det förbannat tråkigt att vara singel. Du känner kanske igen dej?????

Nu är det så här, jag sååååå trött på att jämt onanera själv, jag behöver nån som tar hand om mej rejält. Visst har jag haft sex men oftast ragg från krogen men det blir oftast inte så jättebra så nu vill jag ha en rejäl omgång.

Kan tänka mej att ses en hel helg och bara knulla hehe. Vi börjar med att snacka på nätet lite kort för att känna av om det finns några sköna vibbar mellan oss, finns vibbarna där vill jag ses irl ganska omgående, jag tycker inte om att vänta, jag har inget tålamod. Jag är ganska krävande så du vet om det så du måste vara uthållig och ha en hög sexlust precis som jag har. Väntar på dej!!

3 tankar på “Kåt tjej behöver en rejäl omgång *ler busigt*”

  1. Hej! Jag är 29 år och skulle vilja ha någonstans att fly mitt stressiga liv. Ingen förbindelse utan ren skär avslappning.. dricka vin skratta ge varandra det tills vi somnar en ordentlig omgång alltså maila mig så sänder jag di bilder lovely..
    Puss Daniel

    Svara

Lämna en kommentar