En isig avsugning på ett dyrt hotell

avsugning“ – Vem är det?” Ropade hon.
“ – Room service”, kom svaret, nästan automatiskt, något dämpad av den stängda dörren.

Emma steg upp från sängen och stannade för ett ögonblick för att rulla sina tår i de tjocka väven från heltäckningsmattan. Hon gick fram till dörren. Hon öppnade den med ett leende, och mottog förläget en chockartad blick från room service.

En skön avsugning

Hon stod smidig och högt i bara svart nätstrumpor och hängslen, svarta spetstrosor, en bh som blottade hennes bröstvårtor, ett långt pärlhalsband lindade två varv runt halsen höljt i rufsigt blont hår och ingenting annat. Killen stod med brickan i dörren försökte dölja sin panik.

Men hans ögon kunde ej ljuga, det var uppenbart att han försökte “spela in” så mycket av detta ögonblick som möjligt innan det rycktes från honom för att senare kunna avnjuta denna stund mer privat.

Isbitar och avsugningar

Emma tog brickan från portiern och blinkade medvetet mot honom, han stod med öppen mun och kämpade uppenbart för att kunna säga något, men det var som att orden hade fastnat i hans hals. Hon vände sig om och slängde igen dörren, innan han fick chansen att blända henne med sin smidiga och självsäkra intelligens. Hon visste att han skulle återspela detta scenario i hans huvud i åratal framöver och varje scenario skulle sluta i en påhittad men underbar, het sexuell fantasi.

Men det fanns redan någon i sängen och hade killen lyckats bända hans bedövade ögon bort från den halv nakna kvinna i dörröppningen och tittat över hennes axel, skulle han ha sett att denna man redan var upptagen i en het sexuell fantasi.

Liggandes naken på en enorm rund säng

Liggandes naken på en enorm rund säng i mitten av detta dyra hotellrum fanns Carl, fastspänd med handlederna i sänggaveln med ögonbindel. Hans nakna kropp glödande och glänsande i månskenet från de öppna golv-till-tak-gardinera och rodnande med förlägenhet på att ha setts i detta utsatta tillstånd av en främling. De hade varit knullkompisar under en tid men deras sexmöten hade på senare tid eskalerat, ingen av dem fick nog.

Han lyssnade när Emma närmade sig med brickan och försökte föreställa sig vad hon skulle kunna hålla. Han hörde det klingande ljudet av metall som slår mot metall.

På brickan var en ishink, i den en flaska champagne på kylning. Mer än så kunde Carl inte gissa sig till mer än att champagnen antagligen inte var till för att drickas.

Hon tryckte sina läppar mot hans

Emma närmade sig honom, ställde ner brickan på sängen, stoppade en isbit från champagnehinken i hennes mun och lutade sig över honom. Hon tryckte sina läppar mot hans. Han spände förvridet sitt ansikte i ett förvånat uttryck till blandningen av intryck. Värmen i hennes mun och den kalla isen på sin tunga. Hans ansikte hårdnade en stund och sedan mjuknade till ett leende när hon drog bort och lämnar iskuben för smälta på hans tunga.

Fortfarande lutandes över honom iakttog hon hans ansikte och fiskade upp en annan isbit från skopan. Hon höll den i handen, smält vatten redan började redan rulla över fingrarna. Hon placerade den på mitten av hans bröst, tryckte fastare när han kämpade mot den och började sedan smeka honom längs hans överkropp med isbiten. Han bad henne sluta, hon log.

Hon gled längre och längre ner med isbiten för att slutligen med hennes hand nudda vid han pulserande erektion. Hon njöt av hur hans kropp stelnade till när hon smekte hans innerlår med isbiten. Hon kastade bort isbiten på den tjocka mattan och snappade upp en ny från hinken.

Med isbitarna i handen tog hon ett fast grepp runt hans kuk

Hon gjorde en kort paus och väntade på att hans ångest skulle bygga upp sig. Med isen fortfarande i sin hand tar hon ett fast grepp runt hans kuk. Intensiteten tvingar fram ett plågat stön mellan Carls sammanpressade tänder samtidigt som hans rygg krökte sig mot henne. Hon tog ytterligare en isbit och pressade även den mot hans längd, stönet höjdes till ett vekt vrål och hans rygg kröktes ytterligare.

Hon smekte honom nu, upp och ner tills hans värme hade smält dem till en glittrande pöl över honom. Han andades djupt nu och återhämtade sig från sensationen och förberedde sig på nästa. Hans kropp var spänd och nära till orgasm – Emma kunde märka det.

Nu tog hon champagneflaskan från hinken, några frysta droppar hamnade på hans mage. Hon tog en klunk och fyllde sin mun för att sedan låta det droppa ner på hans erektion, bubblorna fräste mot hans känsliga hud, innan de bleknade bort, han gav åter ifrån sig ett stön.

Hans orgasm började eskalera

Hon tog en isbit i varje hand och lindade dem kring hans stånd igen; han krökte sig mindre den här gången, okänsliggjord för kylan. Och sedan, utan förvarning, sänkte hon sin champagnefylla mun ner och lindade den runt hans kuk, samtidigt som hon smekte honom med isbitarna. Blandningen av sensationen blev nästan för mycket för honom – kylan från hennes händer och värmen från hennes läppar och tunga, bubblorna från champagnen mot hans känsliga ollon – hans orgasm började eskalera.

Hon arbetade honom upp och ner och allt intensivare, tills ett vansinnigt stön började ta fast från Carl. Orgasmen började nere i benen för att sedan rulla upp i hans kropp. Han ryckte till och stötte in sin kuk i hennes hals där han spillde sina safter. Det härliga smälte samman med champagne i hennes mun och gjorde en förnäm smak. Hon log igen.

Där nere någonstans lutade sig pojken från room service sig fantiserande mot en vägg och kunde inte ens drömma om vad som försiggick i det där hotellrummet.

*Slut*