Storkukade killar sökes av kåt och sexig tjej!

storkukade killarHar du en stor kuk? Jag gillar nämligen storkukade killar, ju större desto bättre, typ. Min fitta kan sluka stora kukar, kanske inte de allra största, men det är få som är så välutrustade. Jag är singel nu och har bara min stora svarta dildo som kan fylla upp min fitta men den är inte som en äkta kuk.

Jag behöver verkligen en rejäl genomkörare snarast, bara kukar över 20 cm är intressant, gärna grova också men inget krav.

Du är en kille mellan 25 och 47 år, singel, kuk minst 20 cm, ren och hel, spontan, oblyg och du är ständigt hård. Jag kan knulla i timmar, har jag väl börjat så kan jag inte sluta. Så du måste vara uthållig, visst får du vila lite mellan omgångarna men det är max 5 minuter. Jag är alltså väldigt krävande och du måste kunna ge mej det jag vill ha. Om du inte kan det så låt bli att höra av dej. Detta handlar bara om sex, vi ska inte bli vänner eller bli ett par!!!!!

3 tankar på “Storkukade killar sökes av kåt och sexig tjej!”

  1. Är du fortfarande intresserad av stora kukar? Tänker inte säga att jag har störst kuk eller så men jag har det du sökte sen är det upp till dig att avgöra

  2. Jag har 21cm, grov med , ådrig , bra formad 😉 jag ser bra ut, uthållig , har inte tömt på 1 vecka nu. när du känner dig nöjd efter att du kommit , då äre min tur 😉

Lämna en kommentar