Har svårt med mitt sexliv på grund av handikapp – behöver hjälp!

mitt sexlivJag behöver hjälp av en seriös kille och jag behöver hjälp med mitt sexliv som just nu är obefintligt. Det är skitjobbigt för jag har verkligen lusten på topp men jag kan inte göra så mycket själv, bara lite och det räcker inte för mig. Jag vill inte gå in exakt på vad det är för sorts handikapp jag har men jag behöver din hjälp på det sexuella planet.

Du är en man som är mjuk och behaglig till sättet och du måste förstå att vi går långsamt fram. Innan du hjälper mig med det sexuella så vill jag lära känna dig. Så jag tycker vi börjar med att dejta och sedan fortsätter vi att träffas om vi båda känner attraktion. Jag lever idag som singel och jag har inga förväntningar på att hitta en stadig kille, men jag har inte stängt de dörrarna. Men vi får börja någonstans och vad sägs om att börja med en dejt utan några större förväntningar?!

3 tankar på “Har svårt med mitt sexliv på grund av handikapp – behöver hjälp!”

  1. hej

    Har du hitta en trevlig herr annars så finns jag här och skulle vilja vara den trevliga herre som vill träffa en härlig donna och ha lite trevliga stunder med.

    Svara
  2. hej jag heter christer är gift men behöver en andra kvinna kan berätta det när vi träffas.jag har inga problem om du har handikapp. hoppas du finns nära katrineholm

    Svara

Lämna en kommentar