Jag vill ha bra sex med en omtänksam kåt kille!!!

Det där med bra sex, vad innebär det? Jag vet, men vet du? De flesta killar vet inte det och jag ska berätta vad jag vill ha och sen om du kan ge mig det så ska du höra av dig så vi kan träffas.

De flesta killar tänker mest på sig själva och när dom kommit så är det över och många får inte upp den igen, det är sååå trist. Där ligger lilla jag, fortfarande kåt och har inte kommit, det funkar inte för mej.

bra sex

Du ska veta hur du använder dina fingrar, din tunga och din kuk som är normalstor eller modell större. Du ska verkligen gilla att tillfredsställa en kvinna, om du verkligen gör det så märks det med en gång.

Långa sköna förspel är mysigt och det vill jag ha, mycket smek men även slick och sug, det är helt underbart. Lite skön massage olja till det så kan det nog inte bli bättre. Men det ska inte bara vara mjukt och skönt, jag gillar hårt och bestämt också. Jag gillar att bli hårt knullad bakifrån (inte i rumpan alltså). Att suga av en kille och känna hur han exploderar i min mun är så upphetsande. Jag sväljer inte även om jag älskar smaken av sperma mmmmmm.

Killen som känner sig träffad av mina önskningar är mellan 25 och 45 år, ren, fräsch och seriös. Du sätter min njutning framför din egen njutning, även om jag kan lova dig att du kommer att få tillbaka lika mycket som du ger. Det är mycket som gör att sexet blir bra, bland annat kemin mellan oss, så den måste stämma för att det ska funka. Kemin tar vi reda på när vi träffas första gången och sen ser vi vart hän det går. Inte för mycket förhoppningar med andra ord.

Jag tycker att vi är ärliga mot varandra, om vi inte känner nån kemi så säger vi det, man kan faktiskt inte fastna för alla, så är det bara. Men nu hoppas jag att hitta killen jag kan ha bra sex med, sex på mina önskemål, du finns, det vet jag, men frågan är, vart är du????

Kram <3

2 tankar på “Jag vill ha bra sex med en omtänksam kåt kille!!!”

  1. Hej! är en kille som söker lite spänning med en kåt Tjej/kvinna, jag är renlig gentleman och vill få dig att må så bra som möjligt.

    är öppensinnad och välkomnar dem flesta förslagen.

    Svara
  2. Finns i Sthlm och har möjlighet när som helst, älskar främst att slicka tills dina ben börjar darra och du kommmer innan jag gör det mer skönt för dig. Jag : 27 år ser bra ut med bra k så du kommer bli helt nöjd, föredrar sex en längre stund (kanske en natt) och älskar en grym avsugning.

    Svara

Lämna en kommentar