Söt sexig och blyg tjej söker KK

Söt sexig och blyg tjej söker KK

Är en ganska söt sexig tjej men jag är lite blyg så därför gillar jag att sexdejta på nätet. Jag vill träffa en kille som vill va kk i höst och vinter, pallar inte ligga runt längre. Det blir lite lättare att sexdejta på nätet än irl på nåt sätt. Jag gillar sex annars hade jag inte skrivit här, men vänskap är aldrig fel och både sex o vänskap hade varit helt perfekt! Du måste vara framåt o inte vara blyg o du måste vara snäll o omtänksam. Är det för många krav??? Nä, det tror jag inte, eller??

Jag har egen lya så vi kan ses hemma hos mej o jag reser inga längre sträckor för att ses o på första dejten så kommer du till mej. Jag gillar killar som är lite bestämda i sängen, lite hårda tag oxå men inte allt för hårt. sådär lite lagom. Jag kan skriva hur mycket som helst men stoppar här, vi hörs hoppas jag! Puss o kramen

21 tankar på “Söt sexig och blyg tjej söker KK”

 1. Hej skulle du va intresserad av att va med ett par tjejen är bi älskar att slicka fitta killen 33 vi kör i nässjö län

  Svara
 2. Hej på dig. En härlig och frestande bild du hade på dig själv 🙂 Jag sitter i rullstol och älskar sex och att tillfredställa kvinnan med min tunga och fingrar tills hon är jätte känslig,våt och har kommit ett par gånger innan man har sex så hon är enormt känslig när hon rider min kuk djupt inne i sig och på så sätt lättare kommer på min svullna kuk. Älskar att slicka fitta och känna när kvinnan kommer i mitt ansikte 🙂 Hade mer än gärna skämt bort din kropp med min tunga,fingrar och kuk när det passar dig 🙂 🙂 Du är välkommen hit när du vill ? Kramar i massor och hoppas att du gillar sköna äventyr och att få kroppen bortskämd om och om igen 🙂

  Svara
 3. Hej sötis
  Jag en riktig ungdomlig till både sätt och utseende trots ( 49 år )ser väldigt bra ut 178 cm frisk fräsch och ren av mig.
  Är gift men sexet är på riktigt”utförsbacke ” när det gäller min fru typ en gång var eller varannan månad. Har det blivit sista tiden. Älskar sex och slickar mycket och länge på ett sådant sätt att du aldrig blivit det. kan trots min ålder nästan varje dag. Är vältränad, mörkhårig lagom stor kuk. Är mkt erfaren kan lära mycket mer en normalt. Samt är väldigt generös, vid behov. Söker endast KK samt diskret. Garanterar att du ej blir besviken. Hör av dig snart.

  Kram
  Don

  Svara
 4. Hej, fina kurvor!

  Känner igen mig i din beskrivning. Men är inte så blyg att jag inte kan ta för mig. Är 32, hör av dig om du vill testa kemin och byta bilder först.

  Svara
 5. Hej !
  Känner igen mig i din beskrivning, lång snygg stilig som älskar att först och främst ge fontän orgasm till dig.
  Visst är vintern tråkig men vi kan ha det bra ihop.
  Kram
  Jag finns i Malmö

  Svara
 6. Hej, härliga människa!
  Tror att jag är precis den du letar efter.
  Du verkar vara en härlig tjej, med ett fantastiskt utseende.
  Själv är jag en glad och trevlig kille som också föredrar en härlig relation, med härliga stunder, tillsammans med dig.
  Ser verkligen fram emot att träffa dig!
  Ha det bra, tills vi hörs och ses!

  Svara
 7. du kan väll höra av dig så vi kan prata lite , känner mig som rätt preson ( det får du avgöra) , är inte blyg , dum snäll osv osv !

  Svara

Lämna en kommentar