Söt tjej vill träffa en mysig och gosig kille

söt tjejJag är en söt tjej och jag vill träffa en mysig och gosig kille som gillar kel och sex. Har inte haft någon sedan min kille och jag flyttade ifrån varann och snart har det gått ett år.

Visst har det har funnits massor av tillfällen för mej att dejta och hitta rätt kille, men ändå har det inte blivit av. Jag är ganska kortväxt och ser kanske yngre ut än jag är. Men jag tycker själv att jag är söt och sexig och jag älskar att mysa och knulla.

Är några år över tjugo och jobbar, bor själv i egen lägenhet med min katt och trivs ganska bra med livet. Har fina vänner och tjejkompisar som jag gärna umgås med, men känner mej ensam trots det. Jag hoppas att du, mannen med stort M ska finnas här! Alla behöver kärlek, alla behöver sex. Det är inte sunt att gå utan har jag lärt mej. Jag håller på att bli smått galen och det är precis som det är det enda jag kan tänka på.

Jag är öppen för något mer än bara ett kk men i första hand är det en kk jag vill ha. Jag bryr mej väl inte så mycket om hur du ser ut men du behöver kanske inte vara två meter lång eftersom jag är rätt kort. Åldern spelar heller inte jättestor roll men det passar nog bäst om du är ungefär som jag, men du är inte över 35 tror jag! Hoppas nu att någon hör av sej och att vi kan få till det.Puss från mej!

6 svar på ”Söt tjej vill träffa en mysig och gosig kille”

 1. Hade älskat att gosa med dig och bara ligga i soffan och smeka dig och samtidigt titta på en film utan en tanke på sex men oundviktigt, och då exploderar vi tillsammans.

  Mvh Tom

  Svara
 2. hej
  vill du inte träffa en ganska vältränad och mogen man med ett ganska högt uppsatt jobb istället för ung tuppar?

  Svara
 3. Hej jag heter Mika Malm och bor i Borås skulle vilja träffa dig. Jag gillar 69, doggystyle,bli riden jag slickar dig till orgasm ring Mig

  Svara
 4. Hej jag är en trevlig och mysig kille på 20 år som känner samma sak som dig och skulle vilja mer än gärna träffa dig och potentiell bli din kk. Hör av dig Puss!

  Svara
 5. Hej jag är en trevlig och mysig kille på 20 år som har letat efter nån som dig och vill mer än gärna träffa dig. Hör av dig. Puss!

  Svara

Lämna en kommentar