Snart höst och kallt – Vill träffa nån att ha mysigt med

vill träffa nånJag vill träffa nån!!! Hösten är här även om det är ganska mycket sommar än. Men snart är det höst och kallt på riktigt och ruggigt och jag är singel.

Det är nåt som fattas, nån som kramar om mej och myser med mej. Men egentligen vill jag inte ha nåt förhållande men en god vän hade varit trevlig sen vet man aldrig vad det kan utvecklas till.

Har väl inga större förhoppningar men man vet aldrig vad som kan hända, vad framtiden har i sitt sköte. Lät det filosofiskt? hahaha det var inte meningen, jag är ingen djup person på det sättet.

Jag bor i Göteborgs trakten och är lite över 20, eller lite under 30, typ nåt sånt. Jag är snäll, social och en busig tjej och gillar att hitta på kul saker. Ska vi ses och se om vi kan ha kul och mysigt tillsammans i höst och vinter? Kram Mari

 

2 tankar på “Snart höst och kallt – Vill träffa nån att ha mysigt med”

  1. Hej Mari

    Jag är en lugn och ärlig man som gärna vill träffa dig. Hör av dig så kan vi chatta. Vill du träffas så gör vi det. Kram Johan

    Svara
  2. Hej!

    En öppen och social kille som vill gärna hålla dig varmt under höst/vinter kylan. Har god hygien med stor uthållig svart lammkött 🙂 Puss!

    Svara

Lämna en kommentar