Sugen på en snabbis? det är jag och helst igår

En snabbis med någon helt okänd, var som helst, när som helst och nästan hur som helst. Är du sugen på det? Om du är det så är du en man som är oblyg, spontan, vågar visa vad du tycker utan att skämmas för det, du står helt enkelt för den du är utan att bry dej om vad andra tycker.

snabbisJa, nästan var som helst kan jag tänka mej en snabbis, kanske ses vi på en parkering som ligger lite avsides. Kanske ses vi på nåt köpcenter och kollar in tex. provrummen eller toaletterna där. Kanske ses vi ute i naturen för en liten picknick med extra tilltugg? Det enda stället jag inte vill ses är hemma hos dej eller mej. Blir mer spännande om det är på annan plats plus att det är på samma villkor för oss båda.

Mina krav: Kondom, renlighet, nyduschad, öppen och ärlig, alltså 100% seriös, kan föra dej bland folk. Du är mellan 25 och 40 år. Det du får: En kvinna kring 30 år, 100% seriös, ser okej ut, har lätt att träffa nya människor, oblyg, normal kropp med lagom bröst och en helrakad fitta och så klart, en kåt och busig tjej som älskar galna upptåg var som helst!

Ditt utseende är inte det viktiga men vi byter ansiktsfoto med varandra innan vi träffas irl.

1 tanke på “Sugen på en snabbis? det är jag och helst igår”

Lämna en kommentar