Tjej söker man

tjej söker manUng (18+) tjej söker man, en mogen man för sköna stunder lite då och då, det gör inget om du redan har en kvinna. Ni kanske inte har något bra sexliv, lågan har släckts eller vad det nu kan vara. Jag lovar att jag är diskret, jag vill inte att nån ska veta att jag sexdejtar och inte att jag tänder på äldre män, det är våra hemligheter.

En mogen man med erfarenhet är guld värt för mej, du kan lära mej så mycket. Jag är lättlärd, tro mej, men alla är väl det när det är nåt man gillar hehehe. Sex är så jäkla skönt, så upphetsande och även om jag inte kan så mycket så vill jag lära mej ALLT. Kan du fixa det?

Asså, nu vill jag inte träffa gamla gubbar, även om en gubbkuk tänder mej. Därför tror jag att du är max 45 år, har sett en del fräscha män i den åldern, så max 45, OK!!!! Givetvis är du minst myndig, men det fattar du nog! Är du vältränad så är det ett plus!

Vi kan ses hemma hos mej. Jag är ganska oerfaren och du får väldigt gärna visa mej lite nya vyer inom sexens underbara värld. Vi ses. Ciao

4 tankar på “Tjej söker man”

 1. Wow vilken kropp och vilka sexiga tankar. Jag tänder på en ung fast kropp och jag är 65 men ständigt kåt.
  Hör av dig om du är nyfiken 😉
  Heta kyssar

 2. Hej!

  Ojoj vilken fin kropp du har!!
  Du är PRECIS sån tjej som jag söker!
  Jag har en tjej som har svårt att få orgasm….saknar att slicka o känna hur kroppen skakar i orgasmer 🙂
  Sen vill jag verkligen få veta hur det är att tränga in i en trång ung tjej som du.
  Själv så är jag 49år och är 200cm lång samt väger 125 vältränade kilon.
  Ingen har klagat på min lem nångång….tvärtom! Skulla vara intressant o ta reda på hur djupt jag kan komma in i dig 🙂 Hoppas du inte har nåt emot analt….gillar det….tycker det är lite tabu men porrigt.
  Gillar du oralt så kan vi ligga länge i en 69:a o njuta av varann.

  Hör av dig till

  Puss var du vill…..

Lämna en kommentar