Behöver lite bilder på mej själv, hjälp önskas!

jag naken och kåtAmatörfotograf sökes! Jag är en sexig tjej som behöver knäppa lite bilder på mej själv. Visst har jag självutlösare på min kamera men det blir inte så bra bilder så därför letar jag efter någon som kan ta bilder på mej. Bilderna behöver inte vara av högsta kvalitet osv. utan mer amatörmässiga bilder. Jag ska ha bilderna för eget bruk och min kamera används och den är nästan helautomatisk så du behöver inte vara någon mästerfotograf och så.

Det är ingen fysisk kontakt jag söker, jag vill bara att du ska ta bilder på mej. Jag vill ha det ungefär så här: Vi börjar fotta mej med kläderna på, jag kommer att byta kläder några gånger. Sen kommer jag att klä av mej sakta och under tiden fottar du mej. Det kommer att sluta med att jag är helt naken och då kommer vi att ta ganska många bilder. Både närbilder och på håll, men även när jag leker med några av mina sexleksaker.

Känner du att du kan hjälpa mej med detta? Jag betalar inte för din hjälp men jag bjuder gärna på en bit mat och såklart kaffe eller nåt annat att dricka. Jag vill poängtera att jag inte vill ha någon fysisk kontakt och det måste du respektera!! OM det skulle bli fysisk kontakt, då får du vara bra speciell och jag är kräsen så det lär bli svårt hahaha. Bilderna kommer vi att ta på ett hotellrum som jag bokar.

6 tankar på “Behöver lite bilder på mej själv, hjälp önskas!”

 1. låter som något jag kan hjälpa dig med, kan ta foto, filma osv. du är väldigt vackar så det hade inte varit svårt att hitta bra vinklar för kort.

 2. Hej jag är en ung och fräsch kille som gillar att träffa nya människor och mysa : ) Hör gärna av dig till mig så vi kan lära känna varandra !!

 3. Hej jag är en ung och fräsch kille som gillar att träffa nya människor och mysa : ) Hör gärna av dig till mig så vi kan lära känna varandra !!

 4. ‘Hej

  Jag heter Stefan, 52 år och gift och kommer från Stockholm.

  är mycket nyfiken och intresserad av att ta sköna sexiga bilder på dig…. vad jag kan se har du en fin skön och läcker kropp. Skulle vara läckert och spännande att ta kort på dig när du poserar i olika sexiga ställningar samt leker med dina sexleksaker…

  hör av dig om du finns i närheten av Stockholm och intresserad att låta mig fotografera dig till min mail

  Stefan

Lämna en kommentar