Behöver skön sex med en trevlig man

jag sexig och sugenHej, jag är en tjej på 30 år från mellan sverige som råkade ut för ett trauma för ungefär 1.5 år sen, sen dess har jag haft svårt att träffa killar och ha sex. Jag vill inte berätta exakt vad som har hänt här i kontaktannonsen, det tar vi i mejlen istället.

Jag vill träffa en kille/man som vill träffas för skön sex och ta mej tillbaka till den underbara världen, jag har inte haft sex sen jag blev sjuk, det är en stor sorg för mej, för jag har alltid varit mycket sexuell.Hoppas du finns.

Jag är snäll, trevlig, skötsam och ser bra ut, har jobb och allt börjar komma tillbaka till mitt vanliga friska liv igen, det känns så bra, jag är en bra bit på väg. Men det är något jag saknar och därför tänkte jag prova att skriva en sexannons och hoppas att någon svarar.

Du ska vara snäll och omtänksam och du måste ta det lugnt och förstå att det är viktigt att allt sker i min takt. Jag vill inte att vi pratar om det som hänt, jag vill bara i stora drag berätta. Så du behöver inte tänka på att jag ska tjata om det som hänt, det bearbetar jag med andra och jag har kommit långt nu och mår bra igen. Kram

4 tankar på “Behöver skön sex med en trevlig man”

 1. wow…vilken tight kropp
  Jag har en underbart lååång förhållande men alldeles för lite sex! Är lite spirituell och tror på att man måste njuta och maxa livet ; ) Knull utan förpliktelser, givetvis snacka en massa och vara social och artig!
  kontakt mig gärna om du vill ha sex och vi får se.

 2. Hej! jag är 19 årig kåt kille som letar efter lite mys här hemma eller borta!
  Eftersom jag har en nära kompis som haft problem vilket uteslutet i sexlivet så har jag stor förståelse för en del saker! Är du intresserad att prata mer med mig så får du gärna höra av dig så ser vi om det klickar!
  Hoppas på svar 🙂

 3. jag har köpt mig ett biljardbord. Vill ta dig bakifrån på det är uthållig. Tar deg flera gånger till bård är nöjda älskar när en tjej får orgasm

 4. Tjena!

  Jag är 23 år, 193 cm och ser bra ut. Jag har inte mycket inplanerat under dagarna i nuläget, och jag kan därför ses i stort sett när som helst.
  Innan en eventuell träff vill jag dock chatta/maila lite för att få reda på mer om vem du är som person.
  Som du skriver förväntar jag mig inte att få höra i detalj vad det är du syftar på vad som hänt, men jag vill ändå veta ungefär vad det handlar om.

  Hör av dig om du vill prata vidare!

Lämna en kommentar