Har lite udda önskemål om sex

Ja som rubriken lyder, jag har lite speciella och udda “önskemål” om sex, som inte går hem hos alla. Det är egentligen inget konstigt men många killar gillar inte just det. Jag vill inte skriva ut det här, helt öppet inför alla utan det tar vi lite mer privat.

Har lite udda önskemål om sexJag söker hur som helst en kille för sköna stunder, jag är inte ute efter nåt fast förhållande men å andra sidan, är du mannen med stort M så vet man aldrig. Jag tackar inte nej till kärleken men har svårt att tro att jag hittar mannen med stort M här. Nåja vi får se, allt är möjligt och inget är omöjligt. Har faktiskt några polare som träffats på en sexdejting sida!

Du måste uppskatta en tjej som är framåt och tar för sej, för sån är jag. Jag har ett bra självförtroende och jag behöver ibland tas ner på jorden haha, kan du det? Du ska vara snäll men du får inte vara mesigt snäll, typ håll inte med mej om allt, var snäll men säg din mening typ. I sängen har jag som sagt ett hemligt “önskemål” men i övrigt så är jag nog ganska vanlig när det kommer till sex.

Jag har lärt mej att slappna av och släppa alla hämningar, det är sååå härligt, det brukar faktiskt uppskattas av killarna ;-). Ja nu skriver jag inte mer, kan säkert skriva en lång novell men det hade nog slutat med en sexnovell. Hör av dej!!

9 tankar på “Har lite udda önskemål om sex”

 1. Nyfiken på ditt önskemål 🙂 Är 34, ser och känner mig yngre. Du har en otroligt fin kropp, gjorde det svårt att inte höra av sig.

  Svara
 2. Hej.

  Jag är 40 år och har sett det mesta i livet.
  Jag gillar det jag ser och är väldigt nyfiken på vad du har ( udda) .

  Är öppen för förslag.

  Det blir långa timmar om vi kommer överens.
  Eller är du ut efter snabbisar. ????

  Hör av dig.
  Puss.

  Svara
 3. Tja du jag tycker om din status. Jag vill inte häller nått seriöst förutom ett seriöst knull och jag är öppen för förslag är inte mjäkig av mig hoppas vi kan ha kul nyfiken vill du ha blide av mig hör av dig vill höra din sexuella hemlighet för det har vi alla jag är så nyfiken på dig

  Svara
 4. Hej!
  Jag är 30 och ganska öppet för det mesta 🙂 min uppdrag när jag har sex är att tilfredsstille tjejen! no matter what! hehe
  Skriv gärna till mig I will not let you down mam!

  Svara
 5. Man blir då nyfiken och undrar hur pass långt bort hon kan tänkas vara?
  Bara din beskrivning ger mig hopp att kanske hon är just den man söker.

  Om inte annat är jag trevlig att skriva till och om du har lust eller bara tråkigt kan man alltid slänga iväg en rad och se vad som händer. 😉
  kram
  Lars

  Svara
 6. Hej.
  jag är en kille 28 år gammal som är intresserad att kontakta med dig.
  skriv gärna och vi kan byta bilder och kanske ses.

  Svara

Lämna en kommentar