Kom och slicka min blöta mus NUUUU

Kom och slicka min blöta mus NUUUUJag vet att det finns många killar som älskar att slicka en blöt mus, det är en av er jag söker. Du måste bara älska att slicka mus, gör du inte det behöver du inte besvära dej. Du ska gilla att knulla också såklart, jag är kåt jämt och det ska du också va. Om vi gillar varandra kanske vi blir ihopa men det får vi se.

Du ska iallafall vara singel och fri som jag och du är seriös, fräsch, utrustad med en kuk som vet hur en kvinna ska behandlas, ja din tunga är rapp och duktig.

En gång har jag fått en sprutorgasm och det vill jag ha igen, kan du fixa det? En skön 69:a är inte helt fel, eller sex utomhus där risken för att bli upptäckt finns. Jag söker alltså en spontan och oblyg kille för sköna stunder med mycket slick! Skynda dej att skriva, min kåta blöta mus väntar på din rappa tunga!

8 tankar på “Kom och slicka min blöta mus NUUUU”

  1. Det är gott och slicka en mus. Sedan spontant när man är ute och åker eller när andan faller på. Är singel och kan köra en bit för din mus.

    Svara
  2. Hej! Låter som en jobb för mig, har erfarenhet av fontänorgasm! Kan ge dig det du behöver. Kontakta mig om vill testa nåt nytt!

    Svara
  3. De här låter som ett uppdrag för mig. Jag älskar å slicka fitta, de är de bästa jag vet. Jag kommer inte å ge mig förrän du har fått din fontänorgasm, kommer å kämpa tills jag får kramp i tungan om de ska behövas. De lovar jag! Jag kommer å älskar alla stön å ryck som du kommer å göra när jag slickar dig. De bästa är när du kommer å vara helt slut å inte orkar mer, då är de dags för omgång 2! Då ska du få smaka kuk, så du inte vet du heter till sist.

    Svara

Lämna en kommentar