Dominant kille sökes

dominant kille sökesDominant kille sökes av en helt vanlig tjej. I vanliga livet är jag inte undergiven men när jag stiger in i sovrummet så blir jag undergiven och njuter av att nån annan tar kommandot. Och är lite hårdhänt, även ögonbindel, handklovar och sånt gillar jag. Men jag har tyvärr inte fått “praktisera” det så mycket så jag har säkert mycket att lära inom BDSM världen. Kanske kan du lära mej mer? Jag vill inte ha någon relation, så något mer än sex och rollspel söker jag alltså inte!

För mej är det viktigt att jag känner mej trygg med dej innan vi börjar leka med varandra. Därför vill jag träffas minst en gång innan vi leker. Sen kanske fler gånger beroende på hur trygg jag känner mej med dej, det är svårt att veta innan man träffats IRL ju. Sen kan jag tänka mej att vi ses på stan första gången vi möts och känns allt bra så bestämmer vi en ny dejt. Sen vad som händer på dejt nummer två, det får vi se då, att planera är inte nån mening. Jag hoppas att nån skriver till mej snart. Vi ses.

5 tankar på “Dominant kille sökes”

 1. Hejsan

  Oskuld blyg kille men som är intresserad av latex rubber bondage. Letar efter en tjej/kvinna som är villig att testa på latex bondage dvs latex catsuits, gummibojjor, hoods ,vibratorer gasmasker mm. Samt vanligt sex under leken. Låter detta spännande för dig?

  Skriv vid intresse 🙂

  Svara
 2. Hej,

  Tror vi kan ha en rätt rolig och skön tid tillsammans om du känner dig trygg med mig. Är rätt dominant av mig, och gillar lite hårdare tag. Håller gärna på länge och ger mig inte i första taget 😉

  Hör av dig, och skapa din chans att känna dig trygg med en kille som kan ta dig till härliga höjder!

  Svara
  • Hej jag älskar o vara underlägsen o vill lära mej o utveckla mej med någon inom det.har ganska grova fantasier kram

   Svara
  • Gillar hårda hårda tag o bdsm passar mej perfekt.behöver vill ha någon som är kunnig inom detta o kan vill prova lära mej allt inom detta.gillar inte bara smisk kan tänka mej pisk bunden ja massa

   Svara

Lämna en kommentar