Dominera mej – Kåt undergiven tjej söker

jag undergivenHallå alla dominanta spännande killar. Här har ni en kåt undergiven tjej och älskar att en man bestämmer över mej. Jag gör allt du säger. Du binder mej, sätter ögonbindel på mej. Är jag olydig måste jag bestraffas lagom mycket. Allt för mycket smärta gillar jag inte så det måste du respektera!!

Din ålder spelar ingen roll, det viktiga är att vi trivs tillsammans. Och att jag känner mej trygg med dej innan vi börjar med sköna rollspel. Så till att börja med kör vi vanlig sex, bara knullar helt vanligt. Efterhand som förtroendet utvecklas så går vi lite längre och längre. Jag måste helt enkelt känna mej trygg med dej för att vi ska kunna njuta fullt ut av dominanta lekar. Är du seriös så förstår du det och respekterar det till 100%.

Jag tror att du känner som mej. För att dominera nån som är rädd eller otrygg kan inte vara speciellt upphetsande, det hade jag inte tyckt. Vi måste njuta på lika villkor och tryggheten är för mej väldigt viktig. Men när vi väl är trygga båda två, ja då jäklar hehe. Jag är en helt vanlig tjej som nog är ganska undergiven i vanliga livet också. Jag är som dom flesta, skötsam, har jobb och bostad och ett ordnat liv, det bör du också ha. Några strulpellar vill jag inte träffas även om det bara handlar om sex oss emellan. Så du ska vara skötsam, kåt och ännu mer kåt.

Om vi trivs tillsammans vill jag att vi träffas ganska regelbundet för att kunna njuta maximalt av vår läggning och våra sköna rollspel. Jag hoppas det finns nån man som har det jag söker efter. Är du ny på rollspel och dominanta lekar så lär jag gärna upp dej. Hoppas att du finns, jag väntar och längtar. Höres i chatten. Puzz

7 tankar på “Dominera mej – Kåt undergiven tjej söker”

  1. Jag är en dominant kille på 36 som mer än gärna tar hand om dig. Tillsammans med mig kommer du att, vid ohörsamhet/olydnad, få lära dig att lyda din master, d.v.s mig. Jag kommer att ge dig smisk om du inte gör som jag säger, men även belöna dig då du lyder. Naturligtvis respekterar jag din önskan att ta det lungt i början, för att du ska känna dig trygg med mig och lita på mig. Låter det intressant, tveka inte att höra av dig till mig. Min mail är: Väntar på ditt svar. Puss på dig så länge.

    Svara
  2. Hej Jag är sjukt nyfiken på att träffa dig så skulle va sjukt trevligt om du kunde höra av dig till mig på

    Puss o Kram Mvh Kevin

    Svara

Lämna en kommentar