Jag vill ses till helgen för en skön stund

Jag vill ses till helgen för en skön stundTjenare här har ni en kåt tjej som vill ses till helgen, ja eller en annan helg fungerar också. Är singel och har inga probs att hitta killar o detta är ju lite spännande. Din ålder spelar inte så stor roll men ja måste erkänna att ja e lite sugen på att testa att knulla med en lite yngre man, typ i 25 års åldern. Gör inge om du har flickvän och så, bara du ser till att sköta det diskret för vem pallar med en ilsken flickvän.

Jag söker sex, bara sex och inge annat, pallar du hela helgen? Jag pallar, för när jag börjar kan jag inte sluta, är jämt kåt nuförtiden och det blir bara värre med åren. Vill helst ses på en offentlig plats första gången om det är okej med dej?! För det e ju inte alla man tänder på o det hade vart trist om vi har förväntningar o sen tänder vi inte på varandra, då e ju helgen helt förstörd. Vi börjar snacka i chatten, sen ses vi irl och vem vet vad som händer. Kyss o smek!

8 tankar på “Jag vill ses till helgen för en skön stund”

 1. Hej!
  Nu är det fredag och helgen är här så kontakta mig om du inte har hittat någon rolig partner än så kan vi se vad som händer.
  //Ha en bra dag!

  Svara
  • Letar du efter någon yngre så finns jag här ! 18 år och sugen och har alltid viljat ha sex med någon lite äldre än mig ! Skriv gärna 🙂

   Svara

Lämna en kommentar