Gift mogen kvinna söker en extra man

jag en stilig mogen kvinna

Jag är en gift mogen kvinna som på detta sättet söker jag en älskare, gärna yngre. Jag söker med tillstånd av min make, så länge han inte får veta när och var jag träffar min yngre älskare så är det okej för han. Ja så länge jag sköter detta snyggt är det helt okej, 100% diskreta är ett krav.

Jag är hemmafru och har möjlighet att komma ifrån lite när som helst. Dock kan vi inte träffas hemma hos oss som du förstår, därför måste du ha ett eget boende där vi kan ses. Jag är som sagt en mogen kvinna och min kropp har fått skavanker av livet som passerat.

Men jag lovar dej att min kropp fungerar alldeles utmärkt ändå. Min sexlust är enorm och den killen jag träffar ska vara uthållig och klara av att göra en mogen kvinna nöjd, gör du det?

6 tankar på “Gift mogen kvinna söker en extra man”

 1. Hej!Du har Definitivt INGET att skämmas för…?Gillar det jag ser och är övertygad att du inte skulle bli besviken på mig heller…?Är en Otämjd Stenbock på 43år .Jag har ett aktivt och rörligt jobb som håller min kropp i gång.Är i en liknande situation…Allt fungerar utom i sängen?Så jag HAR mycket hålligång för dig…Låt oss träffas för en fika eller promenad å se om vi klickar…Bor i Johanneshov…Ser fram emot ditt svar- Kram Klubban

 2. Hejsan! Är en seriös man på 47 år som söker en seriös Q eller parför ev.träff l
  . Har en smal och fräsch
  kropp
  (184cm 20xgrov, 86kg)ser “bra ut” samt ett trevligt sätt . Gillar det
  mesta inom sex dock ej
  perv. För övrigt är jag en person som kan
  hantera ett äventyr på
  ett diskret och schysst sätt. Hör av er L

 3. Skön bild, jag är en ung kille på 19 vårar och har mycket hög sexdrift. Hör av dig så kommer jag göra det så skönt för dig under täcket att du kommer vilja stanna kvar där för evigt. Slick på ****** haha 🙂

Lämna en kommentar