Vill träffa en kille som kan pigga upp mej

Vill träffa en kille som kan pigga upp mej

Hej svejs! Jag har haft en tid med mycket sorg i familjen och jag har inte fått skratta och ha kul på ett tag. Eller ja fått och fått, jag har inte haft lust, har varit jätteledsen men nu mår jag bra igen. Men jag känner att jag måste träffa någon utanför vänkretsen, någon att ha kul med, någon att skratta med. Någon att krama och kanske mer, vem vet vad som händer.

Jag har inte haft sex på väldigt länge, som du förstår har inte lusten infunnit sej, av naturliga orsaker. Så därför hoppas jag att jag hittar någon kille som jag synkar bra med och att vår dejt slutar skönt. Men det är svårt att bestämma sådant, vänskap funkar bra också, viktigast är att jag får ha lite kul, får skratta och må bra.

Jag behöver helt enkelt piggas upp, är du den som kan pigga upp mej? Vi får se, skriv till mej så hoppas jag att du fångar mitt intresse. Du får gärna ha lite torr humor, det har jag nämligen.

7 tankar på “Vill träffa en kille som kan pigga upp mej”

  1. haha 🙂 jag hör att du behöver piggas upp 🙂 jag kom faktist hit för att leta brudar. men ser att du behöver en helt annan sida av en mäniska just nu. jag bryr mig inte om du tycker att jag är ful eller annat låt oss prata lite 😛 kanske käns bra. då kanske man kan träffas 😛 då kommer du träffa en kramgo kille som är lika stor som snäll och knäpp 😛 jag älskar att göra bort mig för att få andra att skratta 🙂 hör av dig 😉 hoppas att det är bättre

  2. Hej!

    Känner igen känslan. Hade varit nice att få surra med dig och byta lite bilder. Om kemin funkar, kanske träffas på ngn utekväll och pigga upp varandra, och se vart det leder. Hör gärna av dig.

  3. Tjena det låter väldigt tråkigt. men jag tror att du och jag kommer få skit kul ihop och om inte väldigt trevligt ;). Var i svea land bor du ?
    maila mig så byter vi bilder och sedan kanske vi drar och tar en fika eller varför inte en krom med bröd och snackar lite skit någon stans 😀 hör av dig massa kramar 😉

Lämna en kommentar