Lite hårda tuffa tag gillar jag, gör du det oxå??

jag sexy bakifrån

Är en lite mullig tjej som gillar lite tuffa tag i sängen men har väldigt liten erfarenhet men jag har fått mersmak. Därför vill jag träffa en bestämd man som ser till att jag lyder och gör jag inte det måste jag bestraffas på nåt sätt.

Jag tror inte jag är extrem i detta utan mer mittemellan så det vill jag att du förstår och respekterar. För att vi ska kunna njuta till fullo tror jag att vi måste ta det lite lugnt, lära känna varandra och trivas i varandras sällskap.

Jag föreslår en träff på stan för att först känna av kemin, sedan går vi vidare därifrån och sen tar vi allt som det kommer. I lagom takt, för jag vill inte stressa, av erfarenhet blir det sällan något bra av det. Du är ensamstående, villig att ses lite då och då och din ålder kanske är nånstans kring 30-40. Helst får du ha erfarenhet men inget krav.

I övrigt gillar jag vanlig sex, knullar gärna och mycket, samma ska gälla för dej! Söker inget seriöst förhållande men om ömsesidiga känslor uppstår är jag inte negativ till det.

3 tankar på “Lite hårda tuffa tag gillar jag, gör du det oxå??”

 1. hej, känner att jag vill leka med dig. gillar mycket inom sex och låter stundens hetta se vart allt leder men mycket kontakt med smek, kyssar, slick och sug. vart i landet bor du? jag bor på västkusten men älskar att resa.

  smek och hångel, M.

 2. Hej.

  Detta låter onekligen intressant måste jag säga. Jag som skriver till Dig är en dominant man på 38 år. Nu ska du veta att jag skriver inte till vem som helst utan är mycket noga med att välja ut den som ska komma att bli den lyckliga att få träffa mig och Du har just fångat mitt intresse.

  Jag är naturligtvis mycket mån om att du ska känna dig trygg med, och känna tillit till mig, och kommer därmed att ta det varligt med dig i början för att, när Du känner att det är dags, få dig att lyda mig mer och mer.
  Jag är mycket bestämd och kommer att med fast hand styra dig dit jag vill, märker jag att du börjar uppvisa antydan till olydnad eller ohörsamhet kommer jag att bestraffa dig på det sätt jag finner lämpligt för ögonblicket, det kan vara allt ifrån att lägga dig över mina knän, dra ner dina trosor och smiska din olydiga stjärt till att få dig att klä av dig allt utom trosor och åka ner till affären för att handla något som vi kommer att få användning för exempelvis stearinljus, vispgrädde på burk eller något annat.
  Jag ska få dig att, på alla fyra/armbågar och knän, krypa fram till mig och vackert be mig att tillfredsställa dig som bara jag kan.

  Som jag sa så är jag mycket bestämd så du bör inte ha några problem med hårdhänt sex med inslag av, som jag skrev ovan, smisk, hårda ord, möjligen (beroende på hur olydig du är) kan en och annan örfil komma att behöva delas ut, hårdragning, immobilisering, munsprut, analt/oralt sex, att svälja sperma med mera.
  Jag ser ju, på bilden, att du har mycket fina bröst så de har jag ingenting att orda om, men jag vill ha/kräver att din fitta ska vara välfriserad alternativt helt slätrakad då jag inte vill ha “hår i min mat”.

  Låter det lockande så bör du kontakta mig omgående.
  Med bestämd men vänlig hälsning:
  Din blivande herre.

Lämna en kommentar