Lagom mullig och go söker dito

Lagom mullig och go söker ditoTjenare alla goa killar! Här har ni en mjuk och go tjej med stora rattar hehe och ett enormt behov av sex. Jag söker en likasinnad kille och jag gillar lite mulliga killar, men du får inte vara jättetjock och fet för det gillar jag inte!

Jag vill inte bara ha sex med dej, jag vill vara din vän också, men inte mer. Kanske fixar vi käk eller hittar på nåt kul tillsammans. Pallar inte knulla runt, det är lixom inte min grej, jag kan vara slampig, men inte på det sättet he he.

Jag är singel och det ska du oxå va och om vi börjar träffas så vill jag helst att du håller dej till mej så vi slipper kådis, men är inget jag kräver. Jag vill inte ha några krav alls men jag vill ha Uppriktighet från oss båda! Som person är jag snäll och social, gillar att hitta på kul saker, gärna lite galet och udda. I rätt sällskap är jag spontan och allt kan hända.

5 tankar på “Lagom mullig och go söker dito”

  1. hej, är en man på 32 år som skulle vilja träffa dig, du verkar vara en bra och fantastiskt sexig kvinna som. gillar mycket inom sex och låter stundens hetta se vart allt leder men mycket kontakt med smek, kyssar, slick, sug och sköna stunder ser jag fram emot. vart i landet bor du? jag bor på västkusten men älskar att resa.

    smek, slick och hångel, M.

  2. Låter perfekt skulle gärna klämma lite på dig och mysa och bara känna din nakna kropp mot min när vi ligger och har det skönt 😉

  3. Hej, Hur mår du och var bor du? har du lust att höra av dig till en ärlig seriös frisk singel svensk man som är maskulin med blå ögon och karisma. jag finns i östergötland. du kan skriva till min adress så vi kan prata och lära kännas och ses ( ******* )

Lämna en kommentar