Här finns jag, en mullig kåt tjej som söker Dej!

mullig kåt tjejNu är det så att jag är en mullig kåt tjej som har svårt att hitta killar på krogen. Jag vet inte varför men jag är nog lite för mesig och blyg och vågar inte närma mej killar som intresserar mej. Det har väl med mitt självförtroende att göra, det är nämligen inte det bästa. Jag ser inte så bra ut och jag har en hel del kg för mycket, så det är inte kul att se sej själv i spegeln om jag säger så. Därför tänkte jag testa detta och se om det finns någon kille som nappar.

Det jag tänker mej är att vi träffas helt förutsättningslös, sen ser vi vad som händer. Det blir nog bäst så, då kan du gå om du inte är intresserad av mej. Även om jag inte ser bra ut så är jag faktiskt en trevlig och kul tjej med mycket humor men jag kan vara allvarlig också. Min insida är fin, min utsida är inte så fin, så kan jag nog sammanfatta mej själv.

Finns du kille här, som gillar mulliga tjejer? Jag hoppas och tror det, jag måste åtminstone ge detta en chans, så det gör jag nu! Jag vet att jag inte kan ställa några krav på dej, men önska kan jag väl få göra? Isåfall önskar jag att du är 25-45 år, snäll, omtänksam, jordnära och naturlig som en riktig man är, gärna hår på bröstet. Jag är öppen för alla sorters förhållande!

2 tankar på “Här finns jag, en mullig kåt tjej som söker Dej!”

  1. Ja är en mogen man på nyss fyllda 70 har inte knullat på ca 20år min avlidna fru var inte intr av samlag. Tokig kvinna. Själv skulle ja vilja slicka en pussi till orgasm. Upplevt det en gång saknar pussi orgasm som kommer i min mun. Känna en varm len runt min stake. Gör allt för en kvinna idag. Vill du det

  2. Hej jag läste din annons och ville seja jag tänder på mulliga tjejer bara dom är glada för sex jag tycker man ska ha sex 3-4 gånger om dan i hela lägenheten ! Om du vill veta nånting mer så ge mig ditt nummer så ringer jag dog nu direkt . PS har hår på bröstet och är 24 år

Lämna en kommentar