Okomplicerad sexträff

okomplicerad_sexträffTjenare, jag vill ses för en okomplicerad sexträff. Jag är utan jobb just nu och kan ses lite när som helst. Kan tänka mej att åka en bit men max 10 mil. Jag är en kåt tjej som har hög sexdrift och vill ha mycket sex lääänge. Du som svarar måste alltså vara uthållig eller kunna flera gånger för att jag ska bli helt tillfredsställd. Älskar allt som har med sex att göra och jag provar gärna lite annorlunda grejor.

Jag har inga spärrar så länge det inte gör ont eller är nåt riktigt snuskigt. Vem är jag annars? Jo jag är en skötsam och snäll tjej som lever ett ordnat liv, förutom att jag är utan jobb just nu men jag har en del på gång, till hösten har jag nog jobb igen. Men tills dess är det en lååång sommar och då vill jag passa på att ha så kul som möjligt.

Vänner är inte fel att få, ja jag är ganska flexibel men det är såklart sex jag söker i huvudsak. Blir vi vänner också är det bara ett plus tycker jag. Av nån anledning funkar jag mycket bättre med killar när det gäller vänskap, tjejer är så, ja vad ska jag säga, tjejiga. Hör av dej för snabb träff!

9 tankar på “Okomplicerad sexträff”

 1. Hejsan!

  Om du faktiskt vill ses och gärna ses istället för att chatta för mycket fram och tillbaka är det bara att skriva till mig självklart byter vi bilder innan träff

  Svara
 2. Ung kille här som letar efter någon som vill bara ha det skönt och kanske kan man bli kks.
  Mailaom du är fortfarande sökande.

  Svara
 3. en 26-årig kille här med 21 cm..;) skulle gärna vilja träffa dig. älskar sex och skulle vilja göra det skönt för dig.;) är min mail och skype. kyss

  Svara
 4. Hej jag är en ung och fräsch kille som gillar sex helst med lite äldre kvinnor som vet vad dom vill ha !! Hör gärna av dig om du vill träffa en hingst som är alltid redo : ).

  Svara

Lämna en kommentar