Se hit alla seriösa killar 18-45

jag visar bröstenHär finns jag, en trevlig tjej som söker goa, glada och kåta seriösa killar i åldern 18-45. Hur du ser ut spelar inte nån avgörande roll men du ska vara ren och hel. Jag är en tjej som är kåt för det mesta och gillar det mesta inom sex, speciellt slick och sug, finns inget som slår en 69:a!! Jag älskar som sagt sex och jag är nog rätt duktig på det har jag fått höra.

Helst vill jag hitta en pojkvän men man får börja nånstans och dejta är ett sätt. Vi träffas och kanske har vi sex, kanske ses vi igen, kanske inte, jag hatar att lägga upp planer, dom funkar ändå inte, därför är det förutsättningslösa träffar jag vill ha, varken mer eller mindre. Känner du dej sugen jämt och kan tänka dej att stadga dej om allt känns rätt så tycker jag du ska skriva en rad så får vi se vart det hela sluta. Kramen från mej.

4 tankar på “Se hit alla seriösa killar 18-45”

  1. Gillar inställning att sex är ett bra ställe att börja. Ständigt kåt och sugen, för mig skulle vi kunna köra 69:an hela jullovet men det är bara önsketänk. Välutrustad och attraktiv kille på 18 år, hör av dig för mer info vettja!

    Svara
  2. Ung kåt kille här 21 gillar din annons och din kropp väldigt mycket, intressant eller är jag för ung? hör av dig =)

    Svara

Lämna en kommentar