Binyfiken tjej söker tjej eller par

Hejsan jag är en trevlig och sexuell tjej som är 20+ år och jag har fantiserat om tjejsex ganska länge men aldrig haft möjlighet att prova. Och jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att träffa nån tjej för att testa om mina fantasier är just bara fantasier eller om det verkligen är något jag gillar. Så därför undrar jag om det finns nåt härligt par eller en tjej som har lust att träffas för mys tillsammans.

Jag är ganska säker på att jag är bisexuell men för att få det bekräftat måste jag träffa en tjej och därför känner jag att ett par hade varit helt perfekt, om det mot all förmodan skulle visa sej att jag inte är bi så kan vi ha det skönt ändå, jag kan titta på eller hjälpa tjejen att tillfredsställa killen eller vad vi tycker känns rätt.

Att få slicka en fitta är så eggande, att få min helrakade fitta slickad av en tjej är så otroligt kittlande, tittar killen på och tänder på det är det hur underbart som helst. Den sista tiden när jag varit med killar så tänker jag hela tiden på tjejer, jag måste bara vara bi, kan ni hjälpa mej att ta reda på det? Vi pratar mer i chatten och ser om vi klickar!

Puss och Kram

3 tankar på “Binyfiken tjej söker tjej eller par”

 1. Hej,

  Mitt namn är Jennie och jag är en gift kvinna på 27.

  Min man är också sugen på att testa(titta), han är också 27 år och har bägge två relativt tränade kroppar.
  Träffar gärna dig och ser vart det leder.

  Maila så kan du få mitt nr etc

  Blev riktigt tänd på ditt meddelande kan jag tillägga, hoppas detta går vägen – kan kanske bli många träffar

  Svara
 2. Hej!

  Jag har också fantiserat om tjejer och vet inte om det är fantasier eller något jag faktiskt gillar! Har mycket erfarenhet med killar, men ingen alls med tjejer! Hade gärna velat skriva med dig;)

  Svara

Lämna en kommentar