Min hemliga sexdröm

Min hemliga sexdrömJag har haft en hemlig sexdröm länge och nu har jag berättat för min man om den och han har lovat att jag ska få uppleva den. Det är kanske en sak att fantisera om det och bli upptänd, en annan att verkligen genomföra det. Jag vill att du ska komma hem till oss och jag ska göra dej helt upptänd och göra det som du gillar och det som du blir kåt av.

Min man ska vara hemma tills både du och jag är stenkåta och sen lämnar han oss ifred och kommer tillbaka en tid vi har bestämt. Då är du och jag färdiga med varann och du får gå.

När du har gått så tar jag en snabb dusch och sen knullar min man mej så jag blir riktigt nöjd. Han går med på detta för det är något jag är riktigt sugen på och sen har jag gått med på att uppfylla hans dröm! Men den berättar jag inte om nu, det får vi ta senare. Finns du man eller kille här, 28-40 år gammal, som blir sugen på att uppfylla min sexdröm?

5 tankar på “Min hemliga sexdröm”

  1. Hej sötnos,
    Jag är en kile, 30 år gammal och bor i huddine. Jag är från Iran och är så kåt. Hör av dig vid intresse.

    Svara
  2. Hej skulle gärna vilja träffa er vi har varit gifta i 26 år är partnerbyte aktuellt ? samlag tillsammans i samma rum skulle vilja känna en större kuk inuti mig min dröm vi är villiga på det mesta älskar osäkert sex vill ha allt inuti mig hör av er

    Svara

Lämna en kommentar