Seriös singeltjej söker sex o vänskap!

Seriös singeltjej söker sex o vänskap

Hallå! Här finns en seriös singeltjej som söker vänskap, mys och givande diskussioner. Jag vill träffa en trevlig kille som har förmåga att föra ett normalt samtal och som har förmåga att ha skön sex med mej.

Jag söker bara en vän och sex, inget förhållande. Jag har nämligen nyligen gjort slut med min kille som jag var ihop med i några år, så singellivet är perfekt för mej just nu.

Vi ses och har det skönt och myser tillsammans men bara som vänner! Jag är kring 25 och du ska vara i min ålder ungefär och du SKA vara singel, jag hatar nämligen otrohet!!! Jag är inte ute efter engångs träffar utan den killen jag träffar vill jag träffa regelbundet om vi funkar bra ihopa.

Det där med att hatta runt mellan många killar funkar inte för mej. Jag är ju ingen slampa, jag är bara kåt. Fatta tangentbordet och skriv till mej NU. Kram

14 tankar på “Seriös singeltjej söker sex o vänskap!”

 1. jag sitter här singel gick själ ur ett förhållande här om dagen känner exakt samma sak. skulle vara kul om det funkade

 2. Samma här, är 24 år och nyligen gått ur ett förhållande så söker samma sak 🙂 vart bor du? Hör av dig 🙂

 3. Hej,
  Du låter som en vettig person. Jag träffar dig gärna på en fika i första hand. Har själv nyligen kommit ur ett längre förhållande och mina tankar om att gå in i ett nytt förhållande är långt bort. Tänker att din idé om en god vän med fördelar vore helt rätt. Är blond blåögd 181 cm normalbygd / i form men inte övertränad. !( känns lite märkligt att skriva sina uppgifter såhär men det är ju för att du skall veta om jag är din typ alls) mejla mig så byter vi bild (ansikte)
  För övrigt så är jag en vettig kille med humor och självdistans. Rena svärmorsdrömmen eller hur? 😉

 4. hej. sugen på ses lite ikvälll? kravlöst o spontant? har en handfull viagra. så jag kan ge i ett dygn. ledig imorgon. vad säger du? Sugen på dela lite lakan?

 5. Hej,
  Blir mållös, full pott.
  Hur får man en chans att börja med att föra ett seriöst normalt samtal med dig?
  Ge mig chansen så får vi se vart det leder.

 6. Måste bara börja med och säga “shit” det var den sexigast magen och inte missa att nämna dina b Ursäkta mig.
  Kunde inte hålla mig.
  Du har nog redan sållat ut mig.
  Men om inte så är jag en snäll omtänksamt kille.
  Som gillar mys med långa diskussioner om allt som kan fall en nära.

 7. Hej! Jag söker samma sak. Har lämnat ett förhållande, jag med. Tror att vi skulle kunna ha mycket kul ihop. Hör gärna av dig.

Lämna en kommentar