Jag har inte lyckats att

hitta min g-punkthitta min g-punkt, kan du hjälpa mej med det? Man läser om hur stor skillnad det är på g-punkts orgasm och klitoris orgasm och jag har försökt hitta min g-punkt och inte lyckats. Kanske är det lättare om du letar upp den. Då kan jag ligga på rygg, benen brett isär, du pullar min fitta och jag kan slappna av.

Din kuk kan också leta efter min g-punkt, har kollat upp vilka ställningar som gör att g-punkten lättare hittas. Så, vill du hjälpa mej??? Om du lyckas så har du gjort mej superlycklig och säkert supernöjd också hehe. Killar som är duktiga på att hitta g-punkten, finns ni här? Ja ni och ni, räcker med en kille så klart, knulla runt är inget jag tänkt göra och har aldrig gjort! Hör av dej! Kram

PS. sen bilden togs har mitt fitthår växt ut och jag har vaxat fittan. Innan var jag rakad och det var lite stickigt, nu är den len och så fin. DS.

3 tankar på “Jag har inte lyckats att”

 1. Hej!
  Med ålder kommer erfarenhet och jag har lyckats över förväntan.
  Vill du ha min hjälp får du gärna kontakta mig.
  Jag är ungdomlig i mitt sätt och har mycket kontakt med ungdomar i mitt arbete.
  Där är jag alltid proffesionell och tar inga kontakter men har haft flera äldre kvinnor som visat mig det heliga rummet och nu vet jag vad du söker.
  Kram

Lämna en kommentar