Ska vi spela klädpoker till helgen??

jag mogen och kåt

Nu ska jag göra nåt galet, helt galet uppåt väggarna. Jag ska försöka hitta en sex dejt till helgen som vill umgås, käka lite gott och dricka gott. Sen kanske vi spelar klädpoker eller nåt annat kul men allt ska vara erotiskt, kvällen ska vara ett lååångt förspel inför nattens sköna övningar. Behöver klart inte vara till helgen som kommer kan vara när som helst, men bäst på helgen tycker jag! Då är man ledig dagen efter och kan sova länge, för vem vet, vi kanske inte vill gå upp ur sängen.

Vem är jag då? Jo jag är en trevlig 35 plussare, en milf som det så poppis kallas för nu haha. Jag ser bra ut och min kropp är helt okej tycker jag, den är ju inte 20 längre så. Som du ser på bilden är musen min orakad men om du vill får du väldigt gärna hjälpa mej att raka bort håret. Tror den blir finare när den är hårfri, vad tror du?? Jaja en detalj bara, men ville skriva det ifall du inte gillar hår!! Vem är du då? Jag tror du är en omtänksam kille som vill göra detta galna och spännande, du är ingen fegis utan vet vad du vill!

6 svar på ”Ska vi spela klädpoker till helgen??”

 1. Jag vill precis som du så……hör av dig på mailen 😀 för jag är riktigt sugen nu! 😀 så snälla skriv;)

  Svara
 2. Jag har tänkt på klädpoker hela dagen. Och så sökte jag och såg det här…mmm
  Jag är 48 och ser bra ut och sexig kropp. Jag kan gärna förlora, det gör inget 😉 eller vinna också

  Svara
 3. Jag gillar utmaningar och älskar poker! Och vad kan inte göra kvällen galnare än klädpoker 😉 Im going for the win och om en naken kvinna är vinsten så räkna med mig 😉 I annat fall hatar jag att förlora, vilket blir din vinst i sängen senare till natten (om du kan hålla dig så länge?).

  Svara

Lämna en kommentar