Strap-on nån kille som vill?

jag knullar dildonTjenare, här har ni en tjej som är trött på att leka med dildon själv och behöver en kåt kille som är helt utan hämningar när det kommer till sex. Jag har länge drömt om att få sätta på en kille med en strap-on så nu har jag faktiskt köpt en och nu måste jag bara prova. Jag köpte en som inte var så stor, bäst att börja så skulle jag tro, men tycker du den är för liten så har jag en större vanlig dildo också.

Jag vill inte bara sätta på dej med strap-on, jag vill ha vanlig sex också, gärna där jag får bestämma det mesta, jag är nämligen ganska dominant så det är en fördel om du är lite undergiven.

Jag är singel och ska så förbli, du känner samma som jag och vi träffas när lusten faller på. Du hittar mej i västra sverige ut med kusten någonstans, exakt var berättar jag inte här, det spar vi till sen. Du som svarar är ren och fräsch, 25-45 år, singel och seriös.


***** KLICKA HÄR FÖR ATT SVARA PÅ ANNONSEN *****

Strap-on nån kille som vill?

4 thoughts on “Strap-on nån kille som vill?

 • 3 januari, 2015 at 14:25
  Permalink

  hej;
  om du är intresserad, kontakta mig.
  jag är 27 ( kille).

  Reply
 • 4 januari, 2015 at 02:50
  Permalink

  Hej! Jag är en ung 20 årig kille som har testat anal onanering med leksaker och gillar det även om jag är hetro. Jag är öppen och din ide med strap-on låter väldigt intressant som jag ser gärna fram emot att testa med dig. Om du vill veta mer om mig eller veta något specifikt om mig så är det bara att fråga. Hoppas att du kan höra av dig.

  Reply
 • 17 september, 2015 at 04:50
  Permalink

  Om du är fortfarande här så hör av dig till mig.

  Reply
 • 17 september, 2015 at 11:50
  Permalink

  Hej
  Är en kille på 34 år som vill kontakta med dig.
  Jag är nybörjare med strapon så det skulle var kul att göra så hör av dig till mig:))

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.