Trött på pang på, vill ha mjuksex!

mjuksexFinns det en man som uppskattar mjuksex och att inte bara pang bom sätta igång och knulla och sen är det över. Det verkar som alla killar bara är ute efter att dra över tjejerna så snabbt det bara går och så många som möjligt. Ganska tröttsamt måste jag säga, var är njutningen och charmen? Killar ska väl vara tuffa och dra över så många dom kan sen är dom kungar, så tramsigt. Men alla är givetvis inte på det viset, ni är många som är mer normala och ni förstår vad jag menar. Även om man inte är ett par eller har för avsikt att bli ett par så kan man ha skön passionerad sex. Jag kan det iallafall, kan du? Det är en vuxendejt jag söker, men det fattar du nog nu ha ha.

Jag vill träffa en man som kan föra ett normalt samtal utan att säga kuk och fitta i varje mening. För det om något är direkt avtändande Jag söker en man som kan umgås med en snygg kvinna och respektera mej för den jag är. Även om jag inte är utrustad med silikon pattar storlek XL, löshår och lösnaglar. Jag ser bra ut ändå och det är jag glad för, ja jag är själv nöjd. Vad tycker du?

Vi börjar med vänskap och sen får vi se vad som sker, jag är öppen för nästan allt. Jag ställer inga krav på dej, det är svårt när vi aldrig har träffats. Naturligtvis älskar jag sex annars hade jag inte skrivit en sexannons här. När det kommer till sexet så är jag inte så avancerad, jag gillar det vanliga och långa sköna förspel, gärna med lite massage och sen dra ut på det i det längsta. Det är så mysigt. Hör av dej så snackar vi vidare. MVH

6 tankar på “Trött på pang på, vill ha mjuksex!”

  1. hej! du är som jag jag vill kunna ha mysiga kvällar utan att man måste ha sex hela tiden. miss förstå mig inte jag älskar sex dock är jag ung och oerfaren men om man gillar nåt så lär man sig snabbt jue 😉 om du är intresserad så svara så kan vi fortsätta skriva via mejl 🙂

    Svara
  2. Hej! du låter verkligen som en tjej som skulle passa mej! Känner helt igen mej i din inställning å dina värderingar. Är 29år, 78kg, fast jobb å bor i villa. det beskriver väl ändå lite om vilken typ man är? hör gärna av dig!

    Svara

Lämna en kommentar