Trött på singellivet och vill träffa en nice kille

Trött på singellivet och vill träffa en nice killeHär finns en trevlig, glad och hyfsat snygg tjej är rätt så trött på singellivet nu. Jag vill ha en gosig kille att gå och hålla i handen med på stan, ta en latte med på fiket, en middag på krogen och som vill leka med mej i sängen. Jag är en väldigt sexuell varelse och kan njuta både mycket och länge och därför letar jag efter en kille här och hoppas att du finns här.

Just sexet är en super viktig bit av livet för mej, men det är det väl för alla?! Det tråkiga är att det funkar inte med one night stands för mej, jag behöver allt runtomkring också för att sexlivet ska bli bra. Gillar inte ensamhet och vad kan vara bättre än att vakna med sin kille bredvid i sängen och mysa med.

Jag vill ha en kille som är varm, trygg, självsäker och som älskar sex lika mycket som jag. Du är omkring 25-35 och ser också relativt bra ut och är mån om dej själv men du behöver absolut inte vara en kille som springer på gymmet flera dagar i veckan, det är bättre vi tränar tillsammans i sängen morgon, middag och kväll hihihi. Det är alltså en pojkvän jag söker och inte någon tillfällig träff, så ni som bara är ute efter ett knull, vandra vidare, jag behöver mer än så!

9 tankar på “Trött på singellivet och vill träffa en nice kille”

 1. Det som du skriver är väldigt intressant för mig så om du inte träffat någon än så skulle det va nice om du hör av dig 😉

  Svara
 2. Hej! Jag är en kille på 28 år, ser hyfsat bra ut och är mån om mig själv.Känns ungefär som jag är lite i samma läge som dig. Skulle gärna kunna tänka mig att börja ha lite kontakt med dig och ser vart det kan leda.Hör gärna av dig om du är intresserad

  Svara
 3. Hej jag är en kille på 25 år är riktigt trött på singel livet. Jag tycker om sex lika mycket som dig. Men sedan tycker jag om att mysa på kvällarna tillsammans gå på stan och hålla hand och jag gillar även att ta hand om den personen jag älskar. Låter jag noggurlunda intressant hör gärna av dig ?

  Svara
 4. Hej!Jag är en kille på 26 år, ser hyfsat bra ut och är mån om mig själv.Känns ungefär som jag är lite i samma läge som dig.Skulle gärna kunna tänka mig att träffa dig.Hör gärna av dig om du är intresserad :).

  Svara

Lämna en kommentar