Vill du värma mej i höst och vinter, vill du bli min kk?

Vill du bli min kkVill du bli min kk i Örebro och värma mej, en sexig tjej som mej i höst? Jag är 20+, bor som sagt i mellansverige och tycker att det börjar bli kallt, jag fryser brrrr. Jag behöver mycket värme OCH sex och vänskap är ju aldrig fel. Tycker om när en kille knullar mej med djupa, långsamma stötar och gillar också missionären med hopknipna ben. Killar brukar gilla den oxå, för det känns trångare då. Asså jag har ingen stor fitta, är faktiskt granska trång, ja eller kanske normal, vad vet jag. Du kanske kan berätta när du kört in din hårda kuk i min kåta fitta!

Jag bor själv, jobbar mycket i höst och vinter och känner inte så många här. Litet place men finns bra kommunikationer. Vill att du bor i närheten, alltså i Örebro trakten, exakt vart jag bor vill jag inte skriva här. Du måste bo ganska nära mej, för jag vill ha dej hos mej ofta och behöver nån som kan tillfredställa kåta mej! Vill att du är singel, gärna lång och smal och inte alltför gammal – puss i ljumsken.

2 tankar på “Vill du värma mej i höst och vinter, vill du bli min kk?”

  1. Hej🤗 Såg din annons,även om den e gammal😂 Har du hittat vad du söker? E nämnligen ute efter en fast kk själv i Örebro.e 174cm lång,smal oxh kåt mest jämnt.o du,ålder e bara en siffra,e hur man uppträder som räknas. Ser fram emot ett svar ifrån dej,så ska jag berätta hur trång din fitta e o hur den smakar då jag älskar analsex

Lämna en kommentar