Älskarinna söker gift/upptagen man!

jag sexig och sugen

Hello alla trevliga och seriösa killar! Jag är en kåt tjej och jag finns tillgänglig för en trevlig, seriös och snygg man som söker en hemlig älskarinna för sköna träffar utan krav. Ditt civilstånd spelar inte nån roll bara detta blir vår lilla hemlighet, men det bästa är om du redan har en kvinna.

Det är lite upphetsande och spännande att vara en hemlig älskarinna, jag vet inte när vi ses, det blir när du vill det och kan bli när som helst och jag är redo, jag väntar på dej.

Jag är flexibel när vi kan träffas och mitt sinne är öppet för det mesta och jag är väldigt nyfiken att prova nya sköna grejor. Jag är en god lyssnare om du behöver prata och om det har nån betydelse så vet jag hur det är att leva i ett förhållande där nästan inget fungerar men man är ändå kvar, då behöver man nån att prata med och ha det skönt med. Jag gillar sex och vill gärna ha mycket sex, men det är inte enbart sex jag söker utan även vänskap men inget förhållande.

Jag trivs bra med mitt singelliv och vill fortsätta att vara singel. Jag bor ensam i lägenhet och vi kan träffas hemma hos mej utan problem. Om du vill ut och resa men inte har någon som vill följa med så hänger jag gärna på, jag älskar nämligen att resa, det är väl vanligt att en älskarinna följer med på resor tror jag, har läst det iallafall.

Jag skriver inte mer nu, vi får prata mer i chatten. Innan vi ses irl så vill jag att vi pratar lite snabbt i telefon, hoppas det är okej för dej!? Hoppas du finns och vill ses! Puss och kram!

8 svar på ”Älskarinna söker gift/upptagen man!”

 1. min vackra kvinna. vill du uppleva något annorlunda, hör av dig till mig. Jag ska tag hand om dig…… binda dig, se till att du känner dig som en riktig kåt vacker hona…… puss, jag längtar

  Svara
 2. Hej, låter spännande.
  Jag är 37år lever i stockholm och är väldigt nyfiken på ditt älskarinna upplägg 😉
  Jag längtar efter att få skämma bort dig i hemlighet.

  /Conny

  Svara
 3. Hej snygging är en härligt 18 årig kille som är ute efter samma sak som du, ja tror att vi skulle kunna gå bra ihop å ha massa sköna stunder.. 😉 är väldig intresserat av dig så om du är sugen så hör Järna av dig 😉 skriv t min Mail

  Svara
 4. Hej

  Mmmmm vad fin och läcker du ser ut, är mycket nyfiken på dig. Jag är en gift man på 52 år i Stockholm som är mycket sugen på att komma i kontakt med dig. Maila mig

  Väntar på dit svar

  kåta kyssar

  Stefan

  Svara

Lämna en kommentar