Är jag nymfoman eller är jag helt normal?

Är jag nymfoman eller är jag helt normalAsså, jag känner att jag inte är riktigt som mina tjejpolare, är jag nymfoman?? Jag tänker ständigt på sex, jag pullar mej så fort jag kan och ingen ser, det är mega jobbigt. Asså det är inte mega jobbigt att vara kåt men jag är det jämt och det är lite jobbigt.

Jag hittar ingen kille som orkar knulla så länge som jag vill och behöver. Är lite orolig för att jag är nymfoman faktiskt. Jag har sköna leksaker som jag använder flitigt, behöver jag säga att det går en hel del batterier ha ha ha. Som tur är så finns det batteri laddare! I vilket fall, jag vill träffa en kille som vill jämt, det hade varit helt perfekt.

Och du, det är lixom ingen mening att du bara skryter och sen inte är så kåt som du påstår. Jag fattar att en kille inte kan ha stånd jämt, men du kan har en tunga och dina fingrar och du kan använda mina leksaker oxå om du vill. Jag vill träffas snart, så skynda dej!

3 tankar på “Är jag nymfoman eller är jag helt normal?”

  1. Kan inte garantera något men är värt o försöka tycker jag haha. Är 19 och har rätt så mycket fritid så hör gärna av dig!

  2. Hej,

    Jag vill ha sex, jag ska inte skryta, men ja, jag har tunga och fingrar och jag älskar att slicka.
    Är 37 från Uppsala

    Hör gärna av dig! 🙂

Lämna en kommentar