Är så trött på att utnyttjas för mitt utseende

Är så trött på att utnyttjas för mitt utseendeHallå! Är en tjej som är så otroligt trött på att utnyttjas bara för att jag ser bra ut. Det låter kanske som lite skryt men jag ser bra ut och det är faktiskt inte bara positivt. Jag är inte ytlig och gillar inte killar som är ytliga och jag kan faktiskt inte hjälpa hur jag ser ut. Visst är jag nöjd att jag ser bra ut men jag vill inte dömas efter mitt utseende.

Jag vill alltså träffa en jordnära kille i min ålder, typ 25-30. Singellivet är väl helt okej men helt ärligt, jag saknar någon att krypa upp i soffan tillsammans med, någon att mysa och gå hand i hand och allt det där. Sexet som man har när man tycker om någon är helt underbart, har jag börjat så kan jag inte sluta.

Nu tror jag inte att jag kan hitta någon pojkvän här men kanske en schysst och jordnära kille som vill ses lite då och då. Jag söker alltså inte enbart sex, utan jag vill ha vänskap och mys också, men inte kärlek nödvändigtvis. Händer det så händer det, jag letar i alla fall inte. Känner du att vi kan ha något gemensamt och kan trivas tillsammans?

8 tankar på “Är så trött på att utnyttjas för mitt utseende”

 1. jeg jag är en kille på 28 år. jag är väldigt snäll omtänksam tycker om sex och att mysa. det låter som vi borde prata och se vad de leder till kram på dig

 2. Hej!

  Förstår precis vad du menar. Söker någon precis som du. Har svårt för allt ytligt, även om jag tycker att man ska ta hand om sitt utseende. Men tycker att sex också blir bättre med kemi. Är 34 men ser ut och känner mig som 25 🙂 Hör gärna av dig om du skulle vilja träffas.

 3. Hej !!

  Vet exakt hur du menar och känner

  Är en grabb på 23 år vill du chatta först så visst kan vi.

  Mvh

Lämna en kommentar