Är trött på att va singel

jag sexig i stayupsJa jag är förbaskat trött på att vara singel, är alltid över typ, alla har ju någon. Men samtidigt så känns det lite konstigt att leta efter en pojkvän, för letar man så lär man inte hitta någon och det står typ desperat i pannan. Men jag gör ett försök ändå, jag är inte desperat men ändå är jag det, jag tar inte vem som helst, allt måste kännas rätt annars funkar det inte ändå.

Saknar så att ha någon att skeda med, någon att pussa och krama, någon att ha härlig vild sex med, någon att dela allt med. Därför måste jag göra något och får se hur det hela slutar. Jag gillar sex, jag gillar sex väldigt mycket, därför sätter jag in min kontaktannons här och hoppas på att hitta en likasinnad som också är trött på singellivet. Finns du här????? Pussar och kramar!

4 tankar på “Är trött på att va singel”

  1. Skulle gärna vilja tillfredsställa dig och knulla dig hela natten. Men tycker även om att mysa och lära känna varandra. Jag är en vältränad kille i 20 års åldern som letar efter något nytt och spännande. Är du tjejen jag letar efter? Hör av dig så får vi se.

Lämna en kommentar