Berätta vad du tänder på!

tänder_påBerätta vad du tänder på, vad som gör dej kåt, vad som gör att du inte kan sluta ha sex. Vad en tjej ska ha för egenskaper för att du ska tända på henne, en rakad fitta, en hårig fitta, en smal kropp, en mullig tjej. Ett slampigt utseende, stora eller små bröst, smisk på gumpen, dominanta lekar och rollspel. Anonymsex, utomhus sex, hennes personlighet och allt annat som kan vara något du tänder på. Beskriv för mej hur din drömtjej ser ut och hur hon är, alltså inte för kärleken utan för bästa sexet. Vad är din hemliga snuskiga fantasi? Jag vill veta!!!!

Skriv med snuskiga ord, jag går igång på att läsa snusk men det ska vara i ett sammanhang. Att du enbart skriver jag vill knulla dej det funkar mindre bra. Skriv så som du känner det brukar bli bra då, var dej själv! Jag själv går igång på mycket, jag är väldigt sexuell av mej och gillar att ha mycket sex så ofta som det är möjligt. Jag lovar att jag också ska skriva vad jag gillar inom sexens underbara värld. Jag skriver från hjärtat och kommer att vara ärlig. Är så skönt att få dela med sej av sina sexfantasier till någon man inte känner. Det blir lättare då på nåt sätt, om sen sexfantasierna blir verkliga, ja då är det helt perfekt.

Jag älskar singellivet

Någon relation är jag inte ute efter, jag älskar singellivet alltid men speciellt på sommaren. Såååå skönt att slippa alla krav och kunna göra vad som faller mej in utan att behöva ta hänsyn till någon. Lyckas du få igång mej så skulle jag vilja träffas irl och göra allt det du skrivit om. Jag gillar inte allt för gamla gubbar så max 45-50 år är en bra gräns, gillar ungdomliga män. Spännande tycker jag, vad tycker du? Skynda och skriv till mej mmmmm.

4 tankar på “Berätta vad du tänder på!”

 1. Wow gud va spännande! Det är något med det du säger att öppna upp tabu-sexet till en främling är något helt extra! Chattar gärna och delar med mig! För övrigt är jag inte 45 år, snarare hälften. Kul om du hör av dig!

  Svara
 2. Hej

  Då jag är oskuld har jag dock ett stort intresse för latex och bondage.
  Har en dröm att hitta en villig kvinna att testa på en latex catsuit, bli fjättrad av bojor vid benen och armarna bli förblindad av en latex hood samt kanske en gummi gasmask för breath play. Kedjor, vibratorer buttplugs och sex mm ingår i scenariot.

  Är du tänd på denna tanke att ha sex medan du ger upp din kropp till gummi/latex bdsm?
  Skriv om du är intresserad.

  Svara
 3. älskar sex och älskar att slicka.
  bor ensam på hotel i stockholm 28-31juli. kanske vill ses?

  tänder mycket på oral och anal sex.
  rumpa
  stora tits
  rakad fitta
  inte för smal
  brunetter

  Svara
 4. Tänder väldigt mycket på brunetter och tjejer som är öppna för mycket olika saker som analsex, sex i naturen och kanske till och med ta ett skönt naken dopp på kvällen då ingen är omkring. Älskar också rakade möss, skulle kunna äta dig hur länge som helst . Älskar också att massera en tjej med massage olja och skulle kunna hålla på i flera timmar.
  Gillar också tjejer som har lite kurvor/mullig, smal och har en trevlig personlighet.
  Det som nog tänder på mig mest är om du får en orgasm och njuter verkligen. Jag prioriterar dig över mig när det gäller sexet så jag slutar inte förräns du har fått tillräckligt med orgasmer.
  Finns många olika sorters tjejer som skulle kunna vara min drömtjej men man vet aldrig föräns man har träffat varandra.
  Det är också svårt att trötta ut mig och har en stor sexdrift. Kan komma ett antal gånger innan jag behöver en liten vilopause för att ladda upp.
  Melja mig om du är intresserade 🙂

  Svara

Lämna en kommentar