Blyg tjej söker en snäll förstående kille

jag visar min rakade fittaHej jag är en blyg tjej som har lite svårt att ta kontakt med killar när jag är ute och festar och sånt. Jag vågar inte, jag är väldigt blyg, fast när jag känner nån är jag inte så blyg. Fast jag är blyg så behöver jag okså sex, det behöver ju alla. Men jag har svårt att få till det och därför testar jag här och hoppas på tur.

Du som svarar mej, ska såklart vara en kille och du måste vara snäll och en kille som har lätt att prata och umgås med folk. Jag tror inte det blir nåt mys på första dejten, det vågar jag nog inte men man vet aldrig, jag hoppas. När jag känner mej bekväm med dej som person så vill jag gå vidare, men jag kommer inte att våga ta första steget som du nog förstår. Men när du väl fått igång mej så finns det ingen hejd på mej hehe.

Vi kanske kan börja med att chatta och sen gå vidare till webcam, kanske är ett bra sätt att lära känna varandra innan vi ses?? Jag har chattat innan men aldrig i webcam och min nya dator har inbygd webcam och jag vill testa, om jag vågar?!!?


***** KLICKA HÄR FÖR ATT SVARA PÅ ANNONSEN *****

Blyg tjej söker en snäll förstående kille

4 thoughts on “Blyg tjej söker en snäll förstående kille

 • 17 oktober, 2013 at 21:16
  Permalink

  Hej är en kille som också är ganska blyg av sig..men med rätt person så släpper allt! Skulle vilja lära känna dig bättre, om allt känns bra med oss så skulle ja gärna vilja ha flera mysiga stunder.
  Mvh danne

  Reply
  • 22 oktober, 2013 at 13:03
   Permalink

   Hej
   Det är inget fel att vara blyg alla är det men olika mkt. Hade gärna snackat lite med dig. Lära känna dig lite och se vart det bär av. Förhoppningsvis till något magiskt och njutbart 😉
   //Henrik

   Reply
 • 27 oktober, 2013 at 21:18
  Permalink

  Hej! Jag är oblyg, men jag har erfarenhet av att bygga upp andras självkänsla, och jag chattar gärna med dig <3

  Reply
 • 2 november, 2013 at 06:57
  Permalink

  Hej
  Jag är Daniel 32 år från Stockholm. Jag kan hjälpa dej. Kan skriva vi på mejl?

  Vi hörs

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.