Fotograf för erotiska bilder sökes – se men inte röra!!!!

erotiska bilderHallå, här finns en tjej som behöver erotiska bilder av mej själv. Därför söker jag en fotograf som kan fixa dessa bilder, finns du här? Du behöver inte vara proffs på nåt sätt och du ska använda min kamera som är enkel att sköta.

Visst kan jag ta bilder själv med självutlösaren men det blir inte alls bra, jag har försökt. Om någon annan håller i kameran så kan jag slappna av på ett annat sätt och bilderna blir bra mycket bättre.

Bilderna ska jag använda för privat bruk och du får alltså inte ta del av bilderna. Därför används min kamera och det är inget att diskutera mer om den saken. Någon kroppskontakt mellan oss kommer inte att hända, bara så du fattar det. Du ska ta bilder på mej, varken mer eller mindre.

Du som svarar kan vara tjej eller kille, det spelar inte någon roll. Vår kemi måste stämma annars kan jag inte slappna av i ditt sällskap. Därför ses vi på en fika först och sen ser vi hur vi går vidare. Det är kanske bäst att påpeka att män över 40 inte får några svar.

Vi börjar med påklädda bilder för att sen sakta men säkert droppa plagg efter plagg. Hur långt jag går återstår att se, men erotiska bilder ska det bli, men frågan är hur erotiska dom blir, det beror på fotografen.

2 tankar på “Fotograf för erotiska bilder sökes – se men inte röra!!!!”

  1. Tjenare !
    Krille heter jag är amatör fotograf.
    Håller till i Halland , fyller 30 i mars , hör av dig om du är intresserad , jag är intresserad av konsten att fotografera

    Svara

Lämna en kommentar